Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum obții cea mai bună zacuscă

Publicat:

Trucuri pentru cea mai gustoasa zacusca Foloseste la zacusca doar legume proaspete, vinete tinere cu putine seminte, ceapa dulce, gogosari bine crescuti, rosii si ardei de gradina. Coace toate legumele inainte si curata-le cat mai bine de seminte si de coaja. Este bine sa toci ceapa din timp si sa o lasi jumatate de ora sa se scurga intr-o sita, avand in vedere ca va fi o cantitate destul de mare. De obicei se foloseste un kg de ceapa la 2 kg de vinete. Adauga

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de ”furnici in copac” – cum se prepara

12:00, 21.04.2024 - ”Furnici in copac” este un preparat tradițional chinezesc - Ma Yi Shang Shu - care a devenit foarte apreciat și pe plaiurile mioritice și este indragit de copii și adulți deopotriva. Preparatul poate fi facut dupa rețeta originala sau poate fi adaptat dupa propriile preferințe. Descopera, așadar, idei…

Un preparat gustos si versatil, branza de caju

19:56, 15.04.2024 - Bogata in vitamine și minerale, branza de caju este o alternativa sanatoasa la branza tradiționala, inclusiv pentru persoanele care au intoleranța la lactoza si pentru copii. Este un aliment versatil, putand fi folosit ca atare sau adaugat intr-o gama variata de rețete culinare: prajituri, sosuri, salate,…

Zacusca de fasole verde, cea mai sanatoasa rețeta de post

09:46, 08.04.2024 - La rețeta se poate folosi fasole verde sau galbena. Ambele soiuri sunt la fel de delicioase și pot fi gatite in mai multe feluri, precum ciorba, ghiveci, supa sau mancare de fasole cu roșii și usturoi. De asemenea, se poate face și un mix intre cele doua cand le puneți la borcan. Din circa trei kilograme…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Cinci trucuri ca sa gatesti gustos si hranitor

14:35, 15.03.2024 - Oricine poate invata sa prepare feluri de mancare gustoase si sanatoase cu un strop de rabdare si putina creativitate. Gatitul nu trebuie sa fie o activitate care te seaca de energie sau iti consuma timp pretios, dimpotriva. Te poti bucura de gatit atunci cand alegi preparatele potrivite pentru tine…

Transformarea spațiului tau cu scaune de cafenea colorate

16:40, 21.02.2024 - Transformarea spațiului tau cu scaune de cafenea colorate poate fi un proces creativ și plin de satisfacții. Fie ca vorbim despre amenajarea unei cafenele propriu-zise sau despre aducerea unui strop de culoare și confort in spațiul personal de acasa, alegerea unor scaune de cafenea colorate este o modalitate…

Reteta pentru doua anotimpuri intr-unul singur: gutui umplute cu carne

21:00, 10.02.2024 - 6 gutui mari1 lamaie6 linguri de unt nesarat sau margarina2 cepe mari, tocate marunt350g carne de miel dezosata, tocata1 rosie mare, ferma, coapta sau 2/3 cana de piure de rosii la conservaSare si piper negru proaspat macinat1 lingurita de scortisoara½ lingurita de cuisoare1 legatura de patrunjel proaspat,…


Ce parere ai despre aceasta stire?