Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum faci salata de boeuf perfectă. Ce fel de cartofi se pun şi cât se fierb ingredientele, secretul gustului delicios

Publicat:

Reteta delicioasei salate de boeuf, preparat nelipsit de pe mesele festive ale romanilor, o regasim la , in volumul volumul "Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, aparuta la editura Paideia. Pasii pregatirii delicioasei salate trebuie respectati intocmai pentru ca preparatul sa iasa perfect.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cele mai bune sarmale de post dupa rețeta lui Radu Anton Roman. Ingredientul magic care da tot gustul delicios, nici nu simți ca nu au carne

15:20, 28.03.2024 - Daca nu știi ce sa mai gatești in aceasta perioada, poți opta pentru sarmale. Sunt un preparat potrivit pentru Postul Mare, care nici nu necesita prea mult talent in bucatarie sau ingrediente scumpe. Daca vrei sa iasa ca la carte, urmeaza rețeta celebrului Radu Anton Roman. Care este ingredientul ce…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

16:21, 08.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Cea mai simpla rețeta de mucenici fierți muntenești: ingredientul folosit de Radu Anton Roman - gustul copilariei

10:50, 07.03.2024 - Mucenici muntenesti (fierti)Ingrediente:125 ml ulei1 lingurita de sare500 ml apa1 kg de faina sau cat primeste uleiul si apaSirop: 1 ceasca de miez de nuca macinat3 linguri de zahar1 lingurita scortisoarazahar vanilatcoaja rasa de la o lamaieMod de preparare:Se incalzeste putin apa, se cerne faina pe…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

„Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc care a innebunit internetul. Rețeta pas cu pas

09:25, 09.02.2024 - „Taci și inghite” este un preparat tradițional romanesc, care se pregatește dupa o rețeta foarte veche. „Taci și inghite” este denumirea unui preparat tradițional romanesc, fiind vorba despre o rețeta veche, care era preparata in trecut de ciobani. „Celebra și magnifica coptura transilvana, raspandita…

Cum faci cel mai pufos chec: rețeta cu 8 oua a maestrului Radu Anton Roman. Ingredientul secret pentru un gust rafinat

10:30, 15.01.2024 - Ingrediente chec:1 kg faina1,5 pachet unt8 oua100 g stafide1 paharel mic de romcoaja de la 1 lamaiepraf de coptzahar vanilat1 ceasca mare zahar (300 g)50 g miez de nuca, macinatMod de preparare chec:Se freaca untul cu jumatate din zahar si 8 galbenusuri pana se face pasta. Praful de copt se dizolva…

Rețeta de clatite umplute cu branza și sos de portocale a lui Chef Joseph Hadad. Pașii pe care trebuie sa ii urmezi pentru un desert delicios

19:25, 06.01.2024 - Chef Joseph Hadad a impartașit o rețeta delicioasa de clatite umplute cu branza și sos de portocale. Iata care sunt ingredientele de care ai nevoie și ce pași trebuie sa urmezi pentru a obține un desert delicios.

Ce trebuie sa pui in ciorba de perișoare pentru un gust desavarșit

10:50, 05.01.2024 - Ciorba de perișoare reprezinta una dintre cele mai indragite și populare mancaruri din bucataria romaneasca, cu o tradiție indelungata și variante specifice in diverse regiuni ale țarii. Rețeta perfecta a acestei delicatese o gasim in opera regretatului gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea sa „Bucate,…


Ce parere ai despre aceasta stire?