Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum este să fii copil de erou

Publicat:

Fiecare copil este convins ca tatal lui este cel mai tare de pe Pamant. Cel mai curajos, cel mai bun, cel mai puternic. De aceea va prezentam povestea extraordinara a unui militar roman in Afganistan vazuta prin ochii baietelului sau, Raul. Un copil care se uita altfel la filmele de razboi, cu gandul la tatal sau plecat la lupta.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța

11:10, 04.04.2024 - In timpul procesului, barbatul a negat intenția de rapire și a declarat ca intenționa doar sa ofere baiatului un pachet de bomboane. The post O INCERCARE TRAGICA Șofer roman de TIR condamnat pentru tentativa de rapire a unui copil in Franța first appeared on Informatia Zilei .

Generalul roman decorat de SUA in Irak și Afganistan pune degetul pe rana. Avertismentul care le da fiori ucrainenilor

07:05, 30.03.2024 - Ucraina se afla intr-o situație delicata pe front, intr-un moment in care nu mai beneficiaza de același sprijin din partea Occidentului. Fara muniție și cu tot mai puțini soldați, ucrainenii rezista cu greu, dar acestea nu sunt singurele probleme ale Kievului.

Cosmonautul roman Dumitru Prunariu va fi invitatul evenimentului ”De pe Pamant spre Luna ...

11:05, 28.03.2024 - Prezent la Suceava in urma unei invitații, singurul cosmonaut roman, Dumitru  Dorin Prunariu, va fi vineri prezent in cadrul unui eveniment intitulat "De pe Pamant spre Luna și Marte" la Universitatea "Ștefan cel Mare" din municipiu.Intalnirea cu pasionații de știința ...

Copil roman de 4 ani, diagnosticat cu rujeola in Mexico City! A calatorit in 4 țari in ultimele luni

15:50, 22.03.2024 - Un copil roman in varsta de 4 ani a fost diagnosticat cu rujeola in Mexico City! Minorul a calatorit in 4 țari in ultimele luni. Itaa ce au transmis autoritațile sanitare din Mexico City despre acest caz!

Echinocțiul de primavara – 20 martie 2024

01:16, 20.03.2024 - ■ cand ziua e egala cu noaptea ■ Echinocțiu sau echinox se refera la fenomenul astronomic care se petrece de doua ori intr-un an, primavara și toamna, noaptea și ziua fiind egale in orice loc de pe Pamant. Denumirea de echinocțiu vine din latinescul „aequus”, care inseamna „egal”, și „nox” – „noapte”.…

Pipera, exodul bucureștenilor in camp. Cartierul rasarit acolo unde pașteau oile, din marea libertate de a avea voie sa traiești in casa ta de pe pamant

17:15, 24.02.2024 - La inceput a fost Exodul, nestavilita dorința de a evada din blocurile Bucureștiului socialist. Dupa 45 de ani de locuire colectiva in socialism, in sfarșit fiecare roman avea libertatea de a-și construi o locuința individuala.

Roman, impușcat de un austriac de 71 de ani in timp ce incerca sa intre in casa acestuia

23:35, 12.02.2024 - Un austriac in varsta de 71 de ani a impuscat un hot roman ce ii intrase in casa. Trei persoane au participat la acel jaf ratat, iar unul dintre ei a prins la Timișoara. Miercuri noapte, un roman a fost surprins in timp ce incerca sa jefuiasca o casa din Wurnitz, districtul Korneuburg, din Austria.…

Razboiul dronelor. Generalul roman care a fost in Irak și Afganistan descifreaza cheia luptei pentru cerul Ucrainei

07:05, 10.02.2024 - Razboiul din Ucraina a devenit un real poligon de testare pentru modele noi de drone, in timp ce cele clasice și-au dovedit o data in plus eficacitatea. Generalul (r) Dan Grecu explica ce fel de drone dețin Ucraina și Rusia și in ce masura influențeaza acestea cursul luptelor.

Cuvinte cheie:

afganistan roman pamant copil

Ce parere ai despre aceasta stire?