Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum au primit-o părinţii acasă pe Alina Eremia! Video emoţionant cu cele mai dragi fiinţe

Publicat:

este cea mai fericita femeie din showbiz-ul autohton. , îndragita vedeta a avut parte de cele mai frumoase surprize. Cântareata a sarbatorit nasterea Domnului alaturi de cele mai dragi fiinte: mama si tatal ei.

Artista a fost asteptata cu emotii mari în caminul parintesc. Alina a fost primita acasa cu cele mai bune preparate specifice acestei perioade a anului. Printre alte bunatati, mama vedetei a gatit salata boeuf, icre si piftie.
 
&"Ziua de Craciun este cea mai fericita zi a anului. Când vin la mama, care îmi…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunțul facut de Lidia Buble: „Am sa va dau o veste, dar nu e foarte fericita”. Artista și-a ingrijorat fanii

11:15, 31.03.2024 - Lidia Buble și-a surprins fanii cu cel mai recent anunț facut pe rețelele de socializare. Dupa ce a mers la medicul oftalmolog, artista le-a dezvaluit totul fanilor ei. In varsta de 30 de ani, Lidia Buble a facut un consult oftalmologic și a aflat ca pentru o anume perioada de timp e nevoita sa poarte…

Emilia Ghinescu iși sarbatorește fiul! Mesajul emoționant pe care l-a transmis cantareața cu aceasta ocazie, pe internet: „Baiatul meu drag” / FOTO

10:35, 21.03.2024 - Este o zi importanta in familia Emiliei Ghinescu! Celebra interpreta de muzica populara de la noi, care are trei copii, iși sarbatorește astazi, 21 martie 2024, fiul. Iata ce mesaj a transmis cantareața, in urma cu puțin timp, pe rețelele sociale!

Invazie de ploșnițe intr-o școala din București. Parinte: „Cand ajunge copilul acasa il dezbrac afara, il verific. Nu e normal”

11:30, 20.03.2024 - Este alerta intr-o școala din Sectorul 5 al Capitalei. Parinții se plang ca sunt ploșnițe in clase, pe care copiii le-ar aduce acasa pe haine și ghiozdane. Intr-un raspuns pentru Digi24, Primaria Sectorului 5 confirma ca ploșnițele au reaparut, dupa doua ture de dezinsecție.

Xtra Night Show. Cantareața de la noi, batuta de parinții soțului: „Eram un fel de Cenușareasa”. Coșmarul prin care a trecut impreuna cu fiica ei

09:30, 19.03.2024 - O cantareața a trecut prin momente de coșmar in perioada adolescenței. A avut o relație cu un barbat dependent de jocuri de noroc, iar parinții lui o agresau. A fost nevoita sa fuga cu fiica ei iarna, de teama socrilor.

Judecator, despre un nou ”drept fundamental”

06:50, 17.03.2024 - Adriana Stoicescu analizeaza un complicat dosar despre tineri și obiceiurile lor. Fosta șefa a Tribunalului Timiș nu se afla intr-o sala de judecata și nici nu aplica sentințe. Face insa un rechizitoriu și  interpreteaza cu uimire și indignare noțiunile de ”libertate și democrație” din”lumea noua”.…

​Parinți revoltați ca Erika Isac va concerta la un bal al bobocilor din Oradea. „Nu știu ce asculta copiii lor in caști, acasa”

13:31, 12.03.2024 - Prezența Erikai Isac la Balul Bobocilor organizat vineri de Colegiul Național Iosif Vulcan din Oradea a inflamat spiritele. Parinții elevilor au aflat ca artista folosește un limbaj licențios in piesele sale și spun ca tanara nu ar trebui sa participe la acest eveniment, relateaza Bihoreanul.

Povestea tanarului de 17 ani care a plecat de acasa pentru a trai in tren: ”Mi-am parasit parinții. Calatoresc și vizitez o mulțime de țari”

10:41, 07.03.2024 - Un tanar in varsta de 17 ani a devenit cunoscut, dupa ce a adoptat un stil de viața noncorfomist. El a ales sa plece de acasa și sa traiasca in trenuri, iar pana in prezent a parcurs 500.000 de kilometri.

Star Matinal. Bibi, pregatiri pentru casa noua. In ce stadiu sunt lucrarile pentru locuința visurilor: „Sunt foarte fericita” / VIDEO

11:20, 05.03.2024 - La 20 de ani, Bibi a reușit sa iși transforme una din cele mai mari dorințe in realitate, asta dupa ce a reușit sa iși cumpere o casa. Cantareața urmeaza sa se mute in casa noua in aceasta vara, așa ca a inceput pregatirile pentru cel mai așteptat moment.


Ce parere ai despre aceasta stire?