Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum au arătat Melania și Donald Trump în ziua nunții lor

Publicat:

Melania și s-au cunoscut in 1998, la o petrecere. O saptamana mai tarziu au ieșit la o intalnire și de atunci au ramas impreuna. Nunta a avut loc in 2005 și a fost, evident, o petrecere somptuoasa. Numai rochia de mireasa a costat 100.000 de dolari.  

Citeste articolul mai departe pe unica.ro…  

Sursa articol: unica.ro


Stiri pe aceeasi tema

Obiceiul nuntii la Maieru .

23:40, 24.04.2024 - Sub egida Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud, a Complexului Muzeal Bistrita-Nasaud, Muzeul "Cuibul visurilor" Maieru va invita incepand cu data de vineri, 26 aprilie 2024, la o noua expozitie de fotografie si obiect - "Obiceiul nuntii la Maieru". Nunta, alaturi de alte eve ...

Tradiția de nunta pe care Oana Moșneagu și Vlad Gherman au incalcat-o. Actrița a fost cea care nu s-a putut abține: „I-am aratat”

16:05, 11.04.2024 - Oana Moșneagu și Vlad Gherman și-au unit destinele in fața ofițerului Starii Civile și acum se pregatesc pentru marele eveniment, nunta, programata la inceputul acestei veri. Insa, actorii au recunoscuta ca au incalcat deja o tradiție extrem de importanta. Iata despre ce este vorba!

Unde e Melania? Ce a raspuns Donald Trump

21:06, 31.03.2024 - Unde e Melania? Intrebarea rasare tot mai des pe buzele jurnaliștilor americani care urmaresc evenimentele de campanie ale lui Donald Trump. Fosta prima doamna a fost alaturi de soțul ei in primele doua curse pentru președinție. De data asta insa, e mult mai scumpa la vedere. Potrivit unor surse apropiate…

Cum s-a casatorit un barbat fara sa-și dea seama: Credea ca participa la o simpla petrecere, dar de fapt era nunta lui

12:20, 28.03.2024 - Un italian s-a casatorit fara sa-și dea seama cu badanta mamei sale, dupa ce a participat la ceea ce i s-a spus ca era doar o petrecere in cinstea lui, dar care era in realitate chiar nunta sa, scrie știrileprotv.ro .

Hore grecești ca la nunta langa pacienții oncologi, la spitalul Colțea. Managerul: „Daca pacientii erau deranjati, sunau la 112”

09:55, 18.03.2024 - Petrecere cu hore și muzica greceasca la spitalul Colțea. Managerul se apara si spune ca n-a gresit cu nimic: Spitalul Coltea din Capitala e in centrul unui scandal, dupa ce in mediul online au aparut imagini si filmulete de la o petrecere organizata acolo. La implinirea a 320 de ani de la inființarea…

Superbogații lumii, petrecere opulenta in India, cu 2.500 de feluri de mancare. Diva Rihanna va face show

13:55, 28.02.2024 - Pentru una dintre cele mai bogate familii din India, o nunta nu este doar o nunta – este un spectacol menit sa-i uimeasca chiar și pe cei mai bogați și mai puternici oameni ai lumii. Bill Gates și Ivanka Trump se afla printre invitații așteptați la petrecere.

Simplifica organizarea nunții cu ajutorul serviciilor Music Band

12:25, 07.02.2024 - Conținut oferit de: Partener extern Nunta este motiv de mare bucurie pentru viitorii miri, dar totodata reprezinta și o sursa majora de stres din cauza tuturor detaliilor care trebuie puse la punct pentru un eveniment cu adevarat reușit. De la alegerea locației, muzicii și meniurilor, pana la stabilirea…


Ce parere ai despre aceasta stire?