Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum arata casa lui Ion Tiriac - FOTO

Publicat:

Cum arata casa lui Ion Tiriac Miliardarul Ion Tiriac, in varsta de 73 de ani, detine un penthouse de aproape 2.500 mp in propriul ansamblu rezidential Stejarii, din zona Baneasa. Locuinta omului de afaceri a participat in acest an de , insa nu a castigat niciun premiu, scrie wall-street.ro. 
La Anuala de Arhitectura, categoria Amenajari interioare, a participat si firma de arhitectura AA Studio, cu un penthouse de 2.460 mp.  Potrivit surselor din piata imobiliara, locuinta ii apartine omului de afaceri Ion Tiriac si face parte din ansamblul rezidential

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iți cauți locuința perfecta intr-un ansamblu rezidențial modern și sigur in Campia Turzii? ELLA Resident este alegerea ideala!

21:10, 04.04.2024 - Oferim apartamente finisate sau semifinisate, cu o suprafața generoasa de 77.09 mp, perfecte pentru confortul și spațiul de care ai nevoie, in Campia Turzii, pe strada Laminoriștilor nr. 40. ELLA Resident este ansamblul rezidențial proiectat cu drag pentru caminul tau! Fiecare apartament include: bucatarie…

Situație stranie la Realitatea Plus: Alexandra Pacuraru vorbește despre „retragerea” din televiziunea condusa de tatal sau VIDEO

18:51, 16.03.2024 - „Retragere” neașteptata de la Realitatea Plus, canalul de știri condus de familia omului de afaceri Maricel Pacuraru. Protagonista este chiar fiica omului de afaceri, Alexandra Pacuraru, care, pana recent, era prezentatoare la acest post de televiziune.

Gigi Becali a caștigat unul dintre procesele contra Romaniei la CEDO. Curtea i-a dat dreptate parțial omului de afaceri

16:25, 20.02.2024 - Gigi Becali a declarat, marți, ca invins statul roman la CEDO, in procesul pe care l-a intentat in procesul schimbului de terenuri cu MApN. Patronul FCSB a reclamat statul roman, dupa condamnarea la 3 ani de inchisoare cu executare, pe care a primit-o in mai 2013, precizand ca vrea despagubiri.

Andra și Catalin Maruța se confrunta cu datorii enorme. Inchid și deschid afaceri pe banda rulanta

09:50, 19.02.2024 - Firmele cuplului Andra – Maruța se confrunta cu datorii enorme. Soții au impreuna patru firme extrem de profitabile, insa, in același timp, toate sunt datornice cu sume consistente, potrivit datelor fiscale de la finalul anului 2022.Firmele Andra Records, Ocean Music, Studio 78 si Plan B Music sunt…

Primaria Constanta, proces cu una dintre companiile omului de afaceri Ionut Barbu! Decizia Curtii de Apel

13:31, 18.02.2024 - Curtea de Apel Constanta a suspendat procesul intentat de Primaria Constanta companiei Seaview Media SRL, detinuta de omuls de afaceri constantean Ionut Barbu Miza depaseste 1.000.000 de lei, prejudiciul cauzat municipiului, din cauza firmei Seaview Media, potrivit solicitarilor din proces. La finele…

Cazul omului de afaceri din Cluj sechestrat, caruia agresorii i-ar fi taiat un deget: ”Victima ar fi pus la cale un plan...”

07:25, 19.01.2024 - Se complica, dupa cercetarile poliției, cazul omului de afaceri care a pretins ca a fost sechestrat și ca agresorii i-ar fi taiat un deget in schimbul parolei de acces la portofelul cu criptomonede al acestuia.

Bizarul caz al omului de afaceri sechestrat și mutilat. Poliția: „Cele sesizate nu s-au confirmat. Victima ar fi pus la cale un plan”

06:50, 19.01.2024 - Patronul unui cunoscut local din Cluj, care a fost gasit de polițiști cu degetul taiat și in stare de șoc, a susținut ca a fost sechestrat și mutilat de trei indivizi pentru a-l forța sa le dea acces la portofelul cu criptomonede. Poliția susține ca cele sesizate nu se confirma.


Ce parere ai despre aceasta stire?