Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a luat naştere James Bond. Secretul din spatele filmelor

Publicat:

Multe dintre filmele cu (25 la numar, cu cel care urmeaza), sunt bazate pe cartile lui , care a creat personajul in 12 romane pe care le-a scris intre 1952 si 1964, doua dintre acestea fiind publicate post-mortem. Ceea ce foarte putini stiu este ca Flemming nu intentiona sa creeze un erou, ci si sa omagieze in declin, scrie Descopera.ro. Ma...

Citeste articolul mai departe pe ziarulnational.md…  

Sursa articol: ziarulnational.md


Stiri pe aceeasi tema

Clint Eastwood, apariție publica rara. Secretul din spatele formei fizice de invidiat a actorului și regizorului in varsta de 93 de ani VIDEO

21:45, 17.04.2024 - Imaginile cu actorul și regizorul Clint Eastwood, care a avut o apariție publica rara la evenimentul Reasons for Hope, alaturi de renumitul primatolog Dr. Jane Goodall, au starnit interes in social media, relateaza Mirror.

Seria In spatele Camerei 609, episodul 12, sezonul 2. Mihai Calin: „Auzi, noi am facut un pariu... tu vii de la parnaie, nu?”

23:05, 05.04.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Seria In spatele Camerei 609, episodul 10, sezonul 2. Anca Androne: „Te putea mușca, in orice moment, orice animal veninos!”

23:05, 22.03.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Rețeta celor mai delicioși mucenici muntenești fierți a la Jamila. Descopera secretul unui plus de savoare

11:21, 05.03.2024 - Mucenicii sunt la mare cautare in aceasta perioada. De la mic la mare, romanii poftesc dupa unele dintre cele mai populare bunatați tradiționale. Fie ca sunt fierți, fie ca sunt la cutor, fie ca sunt cumparați, fie preparați in propria gospodarie, mucenicii sunt pe masa fiecarui roman la inceput de…

Varsta este doar un numar! La 70 de ani, Zou Heping a inlocuit firele albe cu mușchi » Secretul din spatele formei incredibile

15:45, 27.02.2024 - Un bunic in varsta de 70 de ani din China uimește prin felul in care arata și prin modul in care se antreneaza. Zou Heping este septuagenarul care demonstreaza ca varsta este doar un numar, atunci cand iți dorești sa duci un stil de viața activ și sanatos. ...

Seria In spatele Camerei 609, episodul 4, sezonul 2. Anda Sarbei: „Primii bani pe care i-am caștigat au fost 2 dolari”

23:00, 09.02.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!

Adrian Alexandrov iși serbeaza ziua de naștere. Mesajul emoționant pe care i l-a transmis Elena Udrea din spatele gratiilor: ”Nu m-ai lasat niciodata sa ma simt singura”

15:10, 04.02.2024 - Este ziua lui Adrian Alexandrov și, daca nu poate fi langa el, pentru a sarbatori impreuna, mama copilului sau, Elena Udrea, i-a transmis un mesaj emoționant din spatele gratiilor. Fostul ministru a spus ca ii este recunoscatoare pentru tot barbatului alaturi de care traiește o frumoasa poveste de dragoste. 

Seria In spatele Camerei 609, episodul 2, sezonul 2. Nuami Dinescu mai sincera ca oricand in culisele serialului

23:01, 26.01.2024 - Ce se intampla in culisele serialului Lasa-ma, imi place! Camera 609. Descopera actorii care dau viața personajelor, emoțiile din spatele camerelor de luat vederi și povestea producției romanești. Tot ce vrei e sa dai PLAY! Vezi episoade integrale In spatele Camerei 609 in AntenaPLAY!


Ce parere ai despre aceasta stire?