Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cum a convins-o Cosmin pe Laura Cosoi să zică "DA"

Publicat:

si iubitul ei, , au trei ani de relatie, iar în urma cu câteva zile, cei doi s-au logodit. Blondina spune ca la nunta vor participa doar persoanele dragi ei.

a facut dezvaluiri inedite privitoare la nunta ei. Vedeta îsi doreste sa faca multi copii, deoarece are alaturi un barbat care o face fericita. a dezvaluit care sunt calitatile cu care a cucerit-o Cosmin.

"M-a cucerit cu rabdare si inteligenta. E un om care are experienta si care stie cum sa ma faca fericita. Nu mi-am…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Andreea Balan, declarații despre nunta cu Victor Cornea. Ce ar vrea sa fie diferit, nu i-a placut asta la cea cu Burcea: „Eram in alta perioada”

20:35, 04.04.2024 - Andreea Balan a facut noi declarații despre nunta cu Victor Cornea. Vedeta TV ar dori ca evenimentul sa fie organizat diferit fața de cel in care s-a casatorit cu primul sau partener de viața, tatal fiicelor sale. Blondina a spus ce ar vrea sa schimbe. „Eram in alta perioada”. Foto Andreea Balan și…

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

S-a desparțit de logodnicul cu care urma sa faca nunta! Aveau planuri mari, dar și-au spus adio dupa 9 ani. Vedeta face declarații despre separare

22:50, 08.03.2024 - Cand totul parea foarte frumos și dupa noua ani de iubire planuiau nunta, iata ca lucrurile s-au schimbat radical in viața lor. O vedeta de la noi a dezvaluit ca s-a desparțit de logodnicul ei, iar pentru Spynews.ro face declarații exclusive despre separare. De ce s-a ajuns in acest punct.

Preparatul cu care Andreea Esca a cucerit internetul. Vedeta este și o gospodina iscusita

20:36, 01.02.2024 - Andreea Esca este una dintre cele mai iubite și urmarite vedete din Romania. Atunci cand apare pe micile ecrane, știrista are un look senzațional și este mereu imbracata elegant. Insa vedeta de la PRO TV nu face furori doar la tv, ci și in bucatarie! Puțini știu ca Andreea Esca este și o gospodina desavarșita…

Narcisa Suciu, despre decizia de a se muta in Finlanda: „Acolo nu sunt vedeta, sunt doar o femeie fericita”

13:25, 27.01.2024 - In 2003 a caștigat premiul cea mai buna voce feminina din Balcani la Festivalul celor Trei Mari din Varna, iar in 2002, trofeul cea mai frumoasa melodie de dragoste din Romania cu piesa „Poate eu, poate tu” a lui Mihai Pocorschi. Astazi, Narcisa Suciu implinește 49 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?