Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu cine şi-a înşelat soţia celebrul Dan Ciotoi! Dezvăluiri fără perdea. VIDEO

Publicat:

Intr-un moment de sinceritate maxima, celebrul lider al formatiei Generic a facut dezvaluiri cutremuratoare din tumultoasa lui viata de familie! te va soca cu marturisirile sale, fara perdea. De la problemele extrem de grave de sanatate, la amantlacuri, artistul a vorbit pe sleau despre toate secretele sale!

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ilie Nastase, dezvaluiri ”fara perdea” despre averea sa: „In Romania nu ma consider o vedeta. Aici ma consider sarac”

12:00, 11.04.2024 - Ilie Nastase a fost invitat in podcastul lui Mihai Morar, acolo unde a explicat de ce nu poate fi vazut ca o vedeta in Romania, in ciuda averii sale și a realizarilor profesionale. Iata ce declarații a facut fostul mare jucator de tenis!

Soțul Dianei Șoșoaca a dat detalii din casa despre soția sa: ‘E capabila de orice’

09:05, 29.02.2024 - Soțul Dianei Șoșoaca a dat detalii din casa despre soția sa. Silvestru Șoșoaca a oferit detalii despre legaturile senatoarei cu Ambasada Rusiei de la București. Barbatul a facut dezvaluiri neștiute pana acum de nimeni. Soțul Dianei Șoșoaca, dezvaluiri inedite despre senatoare Silvestru Șoșoaca, partenerul…

Power Couple Romania, 27 februarie 2024. Dezvaluiri despre femeia cu care Tudor Ionescu a inșelat-o pe Anamaria. Ce a spus

21:11, 27.02.2024 - Tudor Ionescu a facut dezvaluiri neașteptate despre femeia cu care a inșelat-o pe Anamaria Ionescu in ediția 11 din Power Couple Romania, de pe 27 februarie 2024. Artistul și partenera lui au mai povestit despre acest moment delicat din viața lor.

Giulia și Vlad Huidu, dezvaluiri sincere dupa participarea la America Express. „Soția mea are tendința sa fie cicalitoare”

17:55, 13.02.2024 - Giulia și Vlad Huidu formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Au impreuna doi copii și o casnicie așa cum și-au dorit. Chiar daca in familia lor nu a fost intotdeauna totul lapte și miere, aceștia au reușit de fiecare data sa treaga peste probleme. Cei doi și-au deschis sufletul și…

Star Magazin. A avut sau nu Isabela Onoriu un alt barbat in viața ei: „Am fost cea care a ajutat-o”. Daniel Onoriu a fost inșelat de inca soția lui? / VIDEO

15:05, 09.02.2024 - Dupa ce ieri matușa lui Daniel Onoriu a facut o serie de dezvaluiri despre scandalul dintre fostul pilot și inca soția sa, Isabela, acuzand printre altele ca fostul avocat al celebrei familii il starnea impotriva lui Daniel Onoriu, aceasta vine cu o noi declarații, exclusiv pentru Antena Stars.

CRBL și soția lui, Elena de la Power Couple Romania – La bine si la greu, dezvaluiri din viața de familie: „Eu sunt cu regulile”

16:41, 01.02.2024 - Cu doar cateva zile inainte de premiera Power Couple Romania – La bine si la greu, CRBL si soția lui, Elena, au dezvaluit detalii mai puțin cunoscute din viața lor de familie. Cum iși impart cei doi rolurile atunci cand vine vorba de relația cu fiica lor adolescenta.

Soția lui Florin Salam face dezvaluiri fara perdea: Soțului meu nu ii place sa stea doar cu o domnișoara!

22:25, 30.01.2024 - Soția manelistului Florin Salam a izbucnit dupa ce soțul sau s-a ales cu dosar penal dupa ce a fost acuzat ca a batut o prostituata. Roxana Dobre spune ca nu e deloc preocupata daca soțul ei iși face de cap cu alte femei, asta pentru ca relația lor e mult prea solida.Mai mult, Dobre dezvaluie ca…

Kyle Walker, din nou in centrul atenției: Starul lui Manchester City și-a inșelat și soția și amanta

07:31, 29.01.2024 - Kyle Walker, in varsta de 33 de ani, s-a aflat in centrul atenției in ultima perioada, dupa ce soția fotbalistului, Annie Kilner, de 31 de ani, a anunțat desparțirea de starul lui Manchester City, scrie digisport.ro .


Ce parere ai despre aceasta stire?