Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cu bocanci, pantaloni de piele și lanțuri, Iulia arată ca un rockstar! Linkin Park, o fetiță de 11 ani vă dă clasă!

Publicat:

În a sasea ediție a sezonului 6 "", a cântat melodia interpretata de - "Numb". 

La numai 11 ani, concurenta venita tocmai de la Cluj, a dat dovada de un talent extraordinar. A aborda un gen muzical greu, dar și a aduce pe scena o piesa a legendarilor de la   e o dovada de mare curaj. Și de talent cât încape! La care am adauga și perseverența. Iulia a venit de cinci ori la casting, și abia a cincea oara a reușit sa fie acceptata la &"&".

CRBL a fost de-a dreptul fascinat…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Prin ce a trecut Ramona Olaru in vacanța ei in Cairo. "Am pierdut pașaportul". De ce a ajuns la Ministerul de Interne al Egiptului

11:40, 23.04.2024 - Ramona Olaru tocmai s-a intors din vacanța din Cairo, unde se presupunea ca se va distra și relaxa. Prezentatoarea rubricii meteo de la Neatza cu Razvan și Dani a trecut prin numeroase peripeții care i-au stricat vacanța.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei. Ironia cu care și-a amuzat colegii: „Viața mea sentimentala este...”

09:05, 03.04.2024 - Ramona Olaru reușește sa aduca mereu voia buna in platoul emisiunii Neatza cu Razvan și Dani. La fel s-a intamplat și in aceasta dimineața, atunci cand și-a amuzat colegii cu un banc inspirat din viața ei personala.

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma zilei in platou. Ce a spus asistenta TV despre bogații din București: ”Cu cat ești mai...” / VIDEO

09:45, 19.02.2024 - Ramona Olaru a inceput o noua ediție Neatza cu Razvan și Dani cu zambetul pe buze. Asistenta TV a pregatit, in prima zi a saptamanii, o gluma amuzanta prin care i-a ironizat pe bogații din București, din zonele exclusiviste. Iata ce a spus asistenta TV in direct.

Ramona Olaru e din nou singura. Ce s-a intamplat cu iubitul alaturi de care a aparut in ianuarie: „Intalnești tot felul de idioți”

13:15, 06.02.2024 - Ramona Olaru s-a desparțit de barbatul cu care a aparut luna trecuta, in ianuarie. Intr-un interviu pentru o emisiune de la Antena Stars, vedeta de la Antena 1 a confirmat ca e singura, nu mai e implicata in nicio poveste de iubire. Luna trecuta, Ramona Olaru a fost surprinsa de publicația Cancan alaturi…

Neatza cu Razvan și Dani. Ramona Olaru, gluma despre Valentine's Day. Asistenta TV i-a amuzat pe colegii ei: „Dragostea e...”

08:55, 31.01.2024 - Ramona Olaru a spus o gluma despre Valentine's Day. Asistenta de la Neatza cu Razvan și Dani i-a amuzat pe colegii ei de breasla cu acest banc pe care l-a spus in emisiune. Iata ce declarație a facut vedeta!

Neatza cu Razvan și Dani. Gluma zilei spusa de Ramona Olaru in emisiune: „Cineva acolo sus ma iubește...”

09:20, 24.01.2024 - Ramona Olaru spune zilnic glume in emisiunea Neatza cu Razvan și Dani de la Antena 1 și reușește sa aduca zambetul pe buze atat colegilor sai de breasla, cat și telespectatorilor care se uita la emisiune. Iata ce banc a spus asistenta TV in aceasta dimineața!


Ce parere ai despre aceasta stire?