Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CSM se întrunește mâine în ședință: Desfășurarea concursului pentru desemnarea a doi judecători la Curtea Constituțională, pe ordinea de zi

Publicat:

al Magistraturii (CSM) se va intruni maine, 16 iulie, in ședința. Unul dintre subiectele inregistrate pe ordinea de zi este cu privire la desfașurarea concursului pentru desemnarea a doi judecatori la Curtea Constituționala. Despre aceasta a anunțat ministra Justiției, , care a menținonat ca va veni cu un demers cu intenția de a restructura de Justiție.

Citeste articolul mai departe pe unimedia.md…  

Sursa articol: unimedia.md


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Gluga, printre ei: Iata cine sunt noii judecatori de la Inalta Curte de Casatie si Justitie! Lista

09:11, 29.03.2024 - Dintre cei sase candidati promovati la Inalta Curte, cinci sunt din cadrul Curtii de Apel Bucuresti, iar unul de la Curtea de Apel Craiova.Consiliul Superior al Magistraturii a publicat rezultatele finale ale concursului pentru locurile disponibile de judecatori la Inalta Curte de Casatie si Justitie,…

(video) Ședința CSM: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

14:51, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda s-au regasit mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

11:05, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Examinarea rezultatelor evaluarii a candidatului la CSJ, Ion Buruiana, amanata

10:50, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Un candidat la CSJ, care nu a promovat evaluarea, luat la intrebari de Consiliu

10:40, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

(live) CSM, in ședința: Ce subiecte se regases pe agenda

09:45, 19.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-au intrunit astazi, 19 martie, in ședința. Pe agenda sunt mai multe subiecte, printre care și examinarea rezultatelor evaluarii de catre Comisia de evaluare a candidatului la funcția de judecator la Curtea Suprema de Justiție, Ion Buruiana.

Judecatoarea Aliona Miron, detașata pentru exercitarea mandatului in cadrul CSM

12:55, 07.03.2024 - Astazi, 7 martie, Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) s-a intrunit intr-o ședința unde au fost discutate opt subiecte, informeaza Noi.md. Ședința a abordat mai multe teme cheie, incepind cu examinarea subiectului privind detașarea judecatoarei Aliona Miron la CSM, care a fost examinat in lipsa…

(live/update) CSM, in ședința: Detașarea unei judecatoare pentru exercitarea mandatului de membru al Consiliului, pe ordinea de zi

09:21, 07.03.2024 - Consiliul Superior al Magistraturii (CSM) se intrunește astazi, 7 martie, in ședința. Pe ordinea de au fost 8 subiecte, printre care și detașarea judecatoarei Aliona Miron pentru exercitarea mandatului de membru al Consiliului Superior al Magistraturii.


Ce parere ai despre aceasta stire?