Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina, tânăra din Piteşti care a aflat că are cancer în ziua în care a născut, a murit! Familia ei e distrusă de durere

Publicat:

, tanara din Pitesti care a fost diagnosticata cu o forma rara de cancer chiar in ziua in care a nascut, a murit. Din pacate, mobilizarea oamenilor nu a ajutat-o si boala a rapus-o. 

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Iubita lui Mile Povan, distrusa de durere la aproape trei saptamani de la moartea artistului: „Cea mai grea așteptare...” Roxana sufera cumplit / FOTO

12:30, 18.03.2024 - Maine se implinesc trei saptamani de cand Mile Povan a murit. Familia poate accepta cu grele cele intamplate, iar iubita lui sufera cumplit. Cei doi erau impreuna de mai bine de zece ani. Roxana iși gasește cu greu liniștea.

A fost stabilita cauza incendiului din Italia, in care au murit Ștefania și copiii ei! Familia romancei este impietrita de durere: ”Sunt devastata”

13:16, 16.03.2024 - La o zi de la tragedia de proporții din Italia, a fost stabilita cauza incendiului in care au murit Ștefania și copiii ei. Romanca nu a avut nicio șansa de supraviețuire, iar apropiații ei sunt devastați de durere. Moartea Ștefaniei a provocat o durere memarginita in cazul celor care au iubit-o.

Durere fara margini in familia lui Gabi Stangau, dupa ce bunica lui a murit. Mama violonistului, distrusa de durere: „Te-ai dus la nepotul tau...”

11:40, 06.03.2024 - Dupa ce și-a pierdut fiul intr-un accident de ATV, acum mama lui Gabi Stangau iși plange și soacra. Cele doua aveau o relație apropiata, mai ales ca femeia care i-a dat viața violonistului a ramas și vaduva.

Oana Roman, declarații exclusive pentru Spynews.ro dupa ce mama ei a murit! Vedeta e distrusa de durere: ”A decedat in somn”

08:00, 23.02.2024 - Oana Roman face declarații exclusive pentru Spynews.ro, dupa ce mama ei a murit. Din pacate, Mioara Roman s-a stins noaptea trecuta, dupa o lupta cu problemele de sanatate, la varsta de 84 de ani. Fiica ei e distrusa de durere și abia și-a gasit cuvintele sa vorbeasca.

Soția lui Gabi Stangau, distrusa de durere, dupa moartea violonistului. Mesajul emoționant postat de Diana Berințan: „Sensul vieții mele ești tu” / FOTO

14:10, 21.02.2024 - Familia lui Gabi Stangau trece prin momente cumplite, dupa ce violonistul a murit intr-un accident de ATV, sambata trecuta. Soția lui, Diana Berințan, cu care era casatorit de doi ani iși reveni cu greu din șocul pierderii, iar astazi, iși va conduce partenerul pe ultimul drum.

A murit Moni Bordeianu, unul dintre fondatorii trupei Phoenix

08:55, 10.02.2024 - A murit Florin „Moni” Bordeianu, vocea trupei Phoenix in anii ’60. Acesta ar fi implinit 76 de ani la finalul acestei luni. Nascut pe 26 februarie 1948, la Beșenova Noua (Dudeștii Noi), in județul Timiș, Moni Bordeianu a fost unul dintre primii vocaliști din țara noastra, care a abordat „muzica tanara”,…

Președintele Namibiei a murit. Boala cumplita de care suferea Hage Geingob

09:55, 04.02.2024 - ''Natiunea namibiana a pierdut un distins servitor al poporului, arhitectul Constitutiei noastre si pilonul casei noastre namibiene. In acest moment de tristete profunda, fac apel la natiune sa ramana calma si unita'', a declarat Mbumba, relateaza presa internaționala citata de Agerpres.La 1 februarie,…

El este Ionuț, romanul care a murit intr-un accident cumplit in Italia. Familia tanarului, sfașiata de durere: ”Protejeaza-ne de sus, ingeraș frumos” / FOTO

16:30, 16.01.2024 - Un accident ingrozitor s-a produs in Italia, in urma cu puțin timp. Doua mașini au intrat in coliziune, iar pe scaunul din dreapta al uneia dintre ele se afla Ionuț. Tanarul de 25 de ani a murit in condiții cumplite, in urma impactului. Vestea i-a sfașiat de durere pe apropiații lui.


Ce parere ai despre aceasta stire?