Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ramona Păuleanu este însărcinată pentru a doua oară. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Să sperăm că totul este în regulă”

Publicat:
Ramona Păuleanu este însărcinată pentru a doua oară. Partenerul prezentatoarei TV a transmis primul mesaj. „Să sperăm că totul este în regulă”

și avocatul vor deveni din nou parinti, dupa ce in urma cu doi ani s-au nascut gemenii lor. Prezentatoarea TV este insarcinata in trei luni și jumatate.Prezenta ei in emisiunea lui de la Prima TV, a atras atenția prin simplul fapt ca sacoul verde pe care il purta i-a scos in evidența burtica de gravida. Mai mult, , sotia lui a facut anuntul in direct.La scurt timp dupa acest moment, logodnicul a confirmat faptul ca familia lor se va mari.„Va multumesc mult pentru mesaj, suntem bucurosi de acest eveniment. Sa…

Citeste articolul mai departe pe libertatea.ro…  

Sursa articol si foto: libertatea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Minuni in infern! O fetița a venit pe lume dupa ce mama ei a intrat in moarte cerebrala. „Chiar daca a supraviețuit, acest copil s-a nascut orfan”

09:45, 23.04.2024 - Chiar și in infernul din Fașia Gaza se gasesc, din cand in cand, povești de speranța. Cum ar fi cea a lui Sabreen, o fetița care a venit pe lume la cateva minute dupa moartea cerebrala a mamei sale.

Acces Direct. Adrian Cuculis va deveni tata pentru a treia oara! Mirela Vaida și-a dat seama din urma cu doua luni ca soția avocatului este insarcinata / VIDEO

16:56, 20.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul romanesc! Adrian Cuculis va deveni tata pentru a treia oara! Soția lui, Ramona Pauleanu, este insarcinata in trei luni. Mirela Vaida și-a dat seama din urma cu doua luni ca partenera de viața a avocatului este gravida. Iata ce declarații au facut ei la Acces Direct!

Fosta vedeta TV e din nou insarcinata. Vestea momentului in showbizul romanesc

20:55, 18.03.2024 - O fosta vedeta tv este iar insarcinata! Ramona Pauleanu, iubita avocatului Adrian Cuculis, este gravida pentru a doua oara. Invitata in emisiunea lui Cristi Brancu, de la Prima TV, fosta prezentatoare tv și-a etalat burtica de gravida, fara sa vrea. Cea care a dat-o de gol a fost Oana Turcu, soția lui…

TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit

11:25, 18.03.2024 - Chiar daca mama a supraviețuit, tragedia a lasat o amprenta profunda asupra intregii familii. The post TRAGEDIA UNUI COPIL EROU Ucis in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit first appeared on Informatia Zilei .

Caz șocant! Copil de 11 ani, ucis cu cuțitul in timp ce iși apara mama insarcinata de fostul iubit. Barbatul fusese eliberat din inchisoare cu o zi inainte de atac

17:41, 16.03.2024 - O crima neașteptata a avut loc, de curand, dupa ce un copil in varsta de 11 ani a incercat sa iși apere mama insarcinata de fostul iubit. La doar o zi dupa ce barbatul a fost eliberat din inchisoare, acesta a vrut sa ii ia viața fostei partenere, insa, din neatenție, l-a omorat pe fiul femeii.

De ce s-a temut Theo Rose pentru Anghel Damian in ziua in care l-a nascut pe fiul lor, Sasha Ioan: „Nu aveam ce sa fac”. Cei doi iși mai doresc un copil

11:10, 06.03.2024 - Theo Rose și Anghel Damian au devenit parinți in urma cu cateva luni, dupa ce artista l-a adus pe lume pe fiul lor, Sasha Ioan. Despre aceasta experiența, artista spune ca mai tare s-a temut pentru iubitul ei decat pentru ca urma sa aduca pe lume un copil.

Medicul de la Polizu acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut viu, trimis in judecata

14:10, 01.03.2024 - Un medic ginecolog de la Maternitatea Polizu, acuzat ca a aruncat intr-un sac un copil nascut prematur, desi acesta traia, a fost trimis in judecata pentru savarsirea infractiunilor de tentativa de omor savarsita prin cruzimi si fals intelectual.

Cadavru de copil nou-nascut, gasit la groapa de gunoi in Cluj. Poliția cere ajutorul

11:45, 15.02.2024 - Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizata miercuri dupa-amiaza despre faptul ca, in contextul manipularii deșeurilor din municipiul Cluj-Napoca, in zona rampei de deșeuri din Pata Rat a fost gasit cadavrul unui nou-nascut. La locul indicat s-a deplasat de urgența o echipa operativa din cadrul…


Ce parere ai despre aceasta stire?