Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu", schimbare surprinzătoare de look! Nu o mai recunoşti deloc

Publicat:

si Andrei, competitia din casa "Mireasa pentru fiul meu" s-a încheiat, dar au ramas cu amintiri de neuitat, clipe frumoase, dar mai ales cu o poveste superba de dragoste.

În perioada în care a fost în concurs, Cristina si-a schimbat înfatisarea de nenumarate ori, trecând usor de la blond la saten. De data aceasta, însa, a ales sa-si vopseasca parul într-un brunet intens.

Pe o retea sociala, Cristina a postat câteva fotografii în care apare alaturi de iubitul ei, Andrei, si se vede ca cei doi…

Citeste articolul mai departe pe a1.ro…  

Sursa articol: a1.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doi fosti concurenti de la „Mireasa pentru fiul meu” isi vor testa relatia la „Insula Iubirii” 2024. Cei doi sunt de nerecunoscut. Foto

13:00, 22.04.2024 - Andrei și Cristina Rotaru au format unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri de la ‘Mireasa pentru fiul meu’. La mai bine de 10 ani de la incheierea emisiunii, cei doi inca sunt impreuna și se pare ca iși vor testa relația de iubire in cel mai nou sezon „Insula Iubirii” 2024. Ambii sunt […]…

Mireasa - Capriciile Iubirii. Ștefan i-a marturisit Mariei ca a fost amant! Concurenta a aflat informații incediare: ”Nu ești deloc ceea ce pari” / VIDEO

20:36, 17.04.2024 - A inceput șirul marturirilor la Mireasa! Ștefan a luat-o prin surprindere pe Maria, cand i-a dezvaluit ca a avut o relație de iubire, dar in care a fost amant. Concurenta a aflat informații incediare despre el, pentru care i-a cerut, insa, explicații!

Mireasa, sezon 7. Ce mesaj i-a transmis Hatice Simonei, la scurt timp dupa ce fata și-a șters pozele de cuplu cu Andrei

09:30, 07.04.2024 - Hatice și Simona au devenit prietene in sezonul 7 Mireasa, iar aceasta prietenie continua și in afara competiției. Simona se confrunta cu neplacerile desparțirii, iar prietena ei i-a transmis un mesaj de susținere.

Bia de la Mireasa, sezonul 8, o noua schimbare de look. Cum arata acum soția lui Robert / FOTO

17:35, 29.03.2024 - Bia de la Mireasa, sezonul 8, și-a luat fanii prin surprindere, dupa ce a apelat la o noua schimbare de look. Soția lui Robert a decis ca este timpul pentru o schimbare, așa ca dat iama in salonul de infrumusețare. Iata cum arata acum fosta concurenta de la Mireasa!

Emi și Cuza, schimbare radicala la Te cunosc de undeva: “Ne-a lovit rau!”. Sigur nu-i recunoști FOTO

12:45, 28.03.2024 - Cea de-a șaptea gala „Te cunosc de undeva!”, difuzata sambata, 30 martie 2024, de la 20.00, la Antena 1, vine cu o provocare de zile mari pentru Emi și Cuza. Baietii de la Noaptea Tarziu au primit de la ruleta o referinta pe care au catalogat-o imediat drept „imposibila”, și anume musicalul Chicago.…

SCHIMBARE Rapid pregatește o schimbare surprinzatoare

15:26, 19.03.2024 - Victor Angelescu, acționarul lui Rapid, a anunțat ca giuleștenii il vor oferta pe Louis Munteanu , jucatorul care evolueaza pentru Farul Constanța. The post SCHIMBARE Rapid pregatește o schimbare surprinzatoare first appeared on Informatia Zilei .

Nora de la Mireasa a surprins pe toata lumea cu aceasta schimbare de look la care nimeni nu se aștepta. Ce mai face ea

17:35, 12.03.2024 - Nora de la Mireasa a reușit sa surprinda pe toata lumea cu o apariție de senzație, la care nimeni nu se aștepta. Aceasta a avut parte de o schimbare de look noua, pentru care fanii au felicitat-o.

Cat de schimbata este acum Yana de la Mireasa. Cum arata fosta iubita a lui Andrei și ce a postat pe internet

16:20, 01.02.2024 - Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a starnit controverse și aprecieri in mediul online dupa ce a publicat o fotografie intr-o ipostaza de zile mari pe platforma de socializare Instagram.


Ce parere ai despre aceasta stire?