Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian Sabbagh, din nou tătic de fată. Cum se va numi micuţa

Publicat:

Invitati la emisiunea Wowbiz, si Iulia au dezvaluit detalii picante din relatia pe care o au si au vorbit despre fetita pe care o asteapta cu nerabdare.

"Momentan, mi-au trecut starile de rau, iar acum ma simt din ce in ce mai bine, m-am ingrasat 10 kilograme, in sase luni. E fetita sigur.", a spus Iulia, care a adaugat ca si sotul ei s-a ingrasat in aceasta perioada.

"Dragostea e ca-n prima zi. Facem patul impreuna, mancam impreuna, mereu sunt plecat. De luni pana vineri sunt plecat, asa ca stau mai tot timpul plecat.", a spus Cristian, potrivit kanald.ro.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Adrian Popa a devenit tatic. Soția lui, Madalina, a adus pe lume o fetița. Primele imagini cu micuța / VIDEO

21:26, 13.04.2024 - Fericire mare in familia lui Adrian Popa! Fotbalistul și soția lui au devenit parinți pentru prima data. Madalina a fost cea care a dat vestea cea mare pe rețelele de socialziare și a publicat primele imagini cu micuța.

Tragedie la Valcea: O fetița de 5 ani a murit in urma unui accident

23:30, 08.04.2024 - O fetița de 5 ani a murit, luni seara, in urma unui accident produs in județul Valcea. In accident au fost implicate doua mașini și trei persoane. Doua mașini s-au ciocnit in localitatea Mihaești.

Anunțul facut de Andreea Ibacka. Și-a deschis sufletul in fața Ilincai Vandici. „Am dat casting pentru emisiunea Bravo, ai stil”

16:00, 05.04.2024 - De-alungul carierei, Andreea Ibacka a participat la multe castinguri, pentru diferite roluri in filme sau pentru a prezenta diverse emisiuni. Vedeta a fost invitata in cadrul podcast-ului prezentat de Ilinca Vandici și a vorbit despre ce s-a intamplat atunci cand a mers la casting.Andreea Ibacka a fost…

Parinții copilului de 2 ani, gasit cu rani grave la creșa din Ilfov, au dezvaluit prin ce a trecut fetița lor. Micuța este traumatizata: ”Ne striga in somn”

21:55, 15.03.2024 - Cazul copilului gasit cu rani grave in creșa din Ilfov continua cu detalii șocante! Parinții fetiței au dezvaluit cat de afectata este de tot ce s-a intamplat și cum i s-a schimbat comportamentul. Fetița este traumatizata de ce a trait.

Legatura speciala dintre Teo Trandafir și Mioara Roman. Puțini știau despre asta. „De cate ori mi se adresa, ramaneam fara aer”

10:45, 23.02.2024 - Mioara Roman, fosta sotie a primului premier al Romaniei dupa Revolutie, Petre Roman, a murit astazi la varsta de 83 de ani. Teo Trandafir a reactionat imediat cand a aflat despre dispariția mamei Oanei Roman, mai ales ca intre ele exista o legatura despre care nu foarte multa lume știa.Mioara Roman…

Mircea Bravo a devenit tatic! Pe fetița o chema Mira și…

08:10, 23.02.2024 - Bucurie mare in familia lui Mircea Bravo! Actorul a devenit tatic și a impartașit vestea cu fanii sai din mediul online. Soția sa a adus pe lume o fetița, la clinica Novogyn din Cluj Napoca. ”De miercuri, eu și Georgiana suntem parinții acestei fetițe pe care o cheama Mira. Seamana mult cu mine, e foarte…

Una dintre fetițele din Iași spalate pe cap cu insecticid de mama lor a murit dupa o luna

17:11, 14.02.2024 - Fetița de patru ani, spalata pe cap de mama ei cu o substanța toxica, antiparazitara, pe 16 ianuarie, s-a stins din viața la Spitalul de Copii din Iași, dupa o luna de internare.„Dupa toate eforturile depuse de echipa de medici din ATI și Toxicologie, dupa aproximativ o luna de spitalizare, fetița intoxicata…

Alerta : O fetița de 11 ani a fost rapita. Poliția solicita ajutorul populației

17:55, 25.01.2024 - Polițiștii din Valcea au emis o alerta de rapire dupa ce au fost anunțați ca o fetița de 11 ani a fost luata de acasa de patru barbați și o femeie, care au urcat-o intr-o mașina și au plecat intr-o direcție necunoscuta.


Ce parere ai despre aceasta stire?