Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a dat frâu liber hormonilor şi s-a urcat peste Mădălina: "Închideţi şliţul de la pantaloni!"

Publicat:

Hormonii încep sa tropaie în casa de la "Mireasa pentru fiul meu"! Cristian, unul dintre concurenti, nu s-a mai putut abtine si s-a urcat peste iubita lui, chiar daca aceasta opunea rezistenta.

Cristian nu a putut sa reziste farmecului iubitei lui, Madalina, si s-a urcat calare peste ea în pat. Concurentul voia sa o pupe si sa o simta cât mai mult pe Madalina.  "Eu vreau sa stau pe tine, asa îmi place sa te sarut mereu!", a declarat el, în emisiunea "Mireasa pentru fiul meu" de la…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Ce pantofi de mireasa se potrivesc unei ceremonii in aer liber?

18:55, 15.04.2024 - Pantofii de mireasa reprezinta unul dintre cele mai importante elemente ale tinutei unei mirese. Mai cu seama daca ceremonia va fi oficializata in aer liber, cu atat mai mult trebuie sa acorzi o foarte mare atentie alegerii perechii de pantofi de mireasa. Ceremoniile in aer liber tind sa devina preferatele…

Mireasa - Capriciile Iubirii. Laura și Cristian, prima discuție dupa desparțire! Ce și-au spus cei doi concurenți: „Mi se pare ciudat” / VIDEO

20:30, 25.03.2024 - In ediția din data de 25 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, la petrecerea din weekend, Laura incerca sa poarte o discuție cu fostul iubit, Cristian, dupa desparțirea brusca la care nimeni nu s-a așteptat. Iata ce au avut cei doi sa-și spuna de aceasta data!

Mireasa. Laura și Cristian au sarbatorit o luna de relație. Cei doi concurenți au avut parte de un moment romantic: „Am trecut prin multe stari!”/ VIDEO

20:10, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Laura și Cristian au avut parte de un nou moment in doi. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au implinit prima luna de cand sunt impreuna. Iata cum au sarbatorit!

Mireasa sezon 9, 20 februarie 2024. Cristian, acuzații pentru Valentin. Ce spune ca a facut inainte d ea intra in emisiune

16:30, 20.02.2024 - In emisia live de Mireasa de pe 20 februarie 2024 Cristian l-a acuzat pe Valentin ca ar avea o iubita in afara emisiunii și ca a venit la Mireasa pentru a caștiga premiul in bani. Nepotul doamnei Floarea a negat acuzațiile.

Mireasa - Capriciile iubirii. Dediș, prins intre Eliza și Delia. Sfaturile pe care i le-a dat o alta concurenta, Iuliana, cu privire la intreaga situație: „Sunt la doua capete”

22:05, 09.02.2024 - Dediș a avut doua intalnire cu Delia, dar in același timp, vrea sa o cunoasca mai bine și pe Eliza, despre care spune ca nu a aflat foarte multe, dar i-a starnit interesul. Concurentul a stat de vorba cu o alta fata, Iuliana, despre intreaga situație.

Mireasa - Capriciile iubirii. Ce ar schimba Silviu, dupa ce a fost eliminat. Concurentul regreta ca nu a putut sa interacționeze mai mult cu fetele: „Am conștientizat ca...”

21:40, 09.02.2024 - Ediția de astazi de la Mireasa a adus o eliminare in randul baieților. Silviu a obținut cele mai puține voturi, prin urmare, a parasit competiția. Tanarul spune ca și-ar fi dorit sa aiba șansa sa le cunoasca mai bine pe fete, dar a ajuns sa fie implicat in tot felul de conflicte.

Ce a putut sa faca o mireasa la propria nunta: „Atat de vulgar”. A dat frau liber fanteziilor și nu s-a jenat de invitați

12:15, 27.01.2024 - O mireasa a atras criticile internauților dupa ce a publicat un videoclip cu dansul pe care i l-a pregatit soțului ei in noaptea nunții. Femeia nu s-a lasat deloc intimidata de privirile invitaților și i-a aprins imaginația mirelui cu mișcari provocatoare.

Mireasa, sezon 9. Conflict in direct intre Maria și Cristian, dupa task-ul alinierii: „Ar trebui sa-ți masori cuvintele”

12:10, 27.01.2024 - Task-ul alinierii din sezonul 9 Mireasa nu a ramas fara discuții și reacții. Delia a explicat gestul de a nu accepta sa-l ia de mana pe Dediș, iar Cristian și-a spus parerea despre absența unei fete care sa-și doreasca un date cu el. Replica lui Cristian a starnit o reacție acida din partea Mariei.


Ce parere ai despre aceasta stire?