Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristian, de la "Mireasă pentru fiul meu", a aflat adevărul! Este Florin fratele lui? Iată ce spune testul ADN

Publicat:

Cristian, de la "Mireasa pentru fiul meu", a aflat adevarul! Rezultatul testului ADN i-a confirmat banuiala faptului ca Florin este tatal lui.

Cristian, de la "Mireasa pentru fiul meu", si Florin s-au regasit dupa 20 de ani, însa suspiciunile celor din jur i-au facut sa faca testul ADN, care sa le confirme faptul ca sunt frati. Momentul mult asteptat a venit, iar rezultatul testului ADN le-a umplut sufletul de bucurie.

Testul ADN a confirmat faptul ca cei doi sunt frati.

"Sunt frati 100%! Rezultatele sunt identice!",…

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gorj: Scandal intre doi frați la Turburea

10:55, 04.04.2024 - In noaptea de 3 spre 4 aprilie, polițiști din cadrul Secției 6 Poliție Rurala Targu Carbunești au fost sesizati prin apelul 112, de un tanar de 24 de ani, din comuna Turburea, cu privire la faptul ca are un conflict cu fratele sau, care este sub influența bauturilor alcoolice și provoaca scandal. La…

Razboi intre frați, pentru o primarie din Vaslui. Ambii candideaza, insa unul este la PSD, iar celalalt la PNL VIDEO

23:35, 02.04.2024 - Mihai Apostu este primarul comunei Pogonești și candidatul PSD pentru un nou mandat. Fratele sau, Marcel Apostu, este consilier PNL și candidatul acestui partid pentru aceeași primarie. Cei doi candidați spun ca se respecta ca frați, dar vor lupta politic pana la moarte pentru funcția dorita! “Suntem…

Mireasa sezon 9, 1 aprilie 2024. Antonia, surprinsa in timp ce interacționa cu Valentin. Cum a reacționat Cristian

15:00, 01.04.2024 - Cristian i-a atras atenția Antoniei cu privire la interacțiunile sale cu Valentin, fostul ei iubit. In emisia live de Mireasa de pe 1 aprilie 2024 au fost difuzate imagini cu dialogul dintre Cristian și Antonia.

Mireasa. Laura și Cristian au sarbatorit o luna de relație. Cei doi concurenți au avut parte de un moment romantic: „Am trecut prin multe stari!”/ VIDEO

20:10, 12.03.2024 - In ediția din data de 12 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Laura și Cristian au avut parte de un nou moment in doi. Cei doi concurenți ai emisiunii de la Antena 1 au implinit prima luna de cand sunt impreuna. Iata cum au sarbatorit!

Mireasa. Capriciile iubirii. Cristian și Valentin vor sa ingroape securea razboiului: „Tot ce s-a intamplat...” / VIDEO

22:00, 04.03.2024 - In ediția din data de 4 martie 2024 a emisiunii Mireasa. Capriciile iubirii, sezonul 9, Cristian și Valentin au purtat o discuție extrem de serioasa. Cei doi concurenți de la Mireasa vor sa ingroape securea razboiului. Iata ce au transmis in ediția din aceasta seara!

Mireasa - Capriciile iubirii. Valentin și Cristian și-au aruncat replici dure. De ce s-au luat la cearta cei doi concurenți: „Tu pentru mine nu mai exiști” / VIDEO

21:15, 19.02.2024 - Sambata seara, Valentin și Cristian și-au spus vorbe grele. Valentin i-a spus lui Cristian ca a venit in emisiune doar ca sa se ridice din nou. Ulterior, Valentin i-a menționat lui Cristian, pe un ton acuzator, diverse lucruri din trecutul lui.

Sabrina și Perneș de la Mireasa, sezonul 5, adevarul despre sarcina. Fosta concurenta s-a afișat cu o burtica suspecta in urma cu cateva luni: „Anunțam...” / VIDEO

16:20, 27.01.2024 - Au format unul dintre cele mai indragite cupluri din casa Mireasa, in sezonul 5, dar s-a zvonit ca s-ar fi desparțit de mai multe ori. Sabrina și Perneș au vorbit, de curand, despre relația lor, dar și despre presupusa sarcina, asta dupa ce, in urma cu cateva luni, tanara s-a afișat cu o burtica suspecta.

Mireasa sezon 9, 26 ianuarie 2024. Cristian și Antonia au interacționat in trecut. Ce au marturisit cei doi

14:50, 26.01.2024 - In gala Mireasa de pe 26 ianaurie 2024 au fost difuzate imagini de la momentul interacțiunii dintre fete și Cristian. Nu toate tinerele l-au primit cu brațele deschise pe concurent, iar parerile au fost imparțite.


Ce parere ai despre aceasta stire?