Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Minculescu, primele declaraţii despre revenirea în IRIS: "Sunt legături care nu dispar, orice ai face"

Publicat:

si au vorbit, joi, la Rock FM, despre reluarea colaborarii solistului cu Iris, una care parea putin probabila, dupa ce in 2012 drumurile li s-au despartit in termeni nu tocmai amiabili.

"Important e ca s-a intamplat. Unele lucruri e mai bine sa ramana neexplicate. Restul nu mai conteaza. Eu, de cand am plecat, sunt sigur ca, si daca as fi vrut sa sterg niste chestii, nu as fi putut, pentru ca am «numai» 30 de ani la Iris. Sunt legaturi care nu dispar, orice ai face", a spus .

Daca in urma cu doua zile Minculescu lasa de inteles,…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Primele declarații ale elevului injunghiat la o școala din București. Adolescentul a vorbit despre atacator: "Nu-l cunosc, mi-a dat un pumn ..."

19:20, 05.04.2024 - In cursul zilei de azi, elevul de clasa a X-a care a fost injunghiat de un alt tanar in curtea unui liceu din Capitala, a facut primele declarații despre incident. Ce a declarat adolescentul in ziua in care a fost externat din spital.

Primele declarații ale Arinei Sabalenka, dupa moartea lui Konstantin Kolțov: „O tragedie inimaginabila”

09:46, 21.03.2024 - Jucatoarea de tenis belarusa Arina Sabalenka, in varsta de 25 de ani, a facut miercuri seara, 20 martie, pe contul sau de Instagram primele declarații dupa moartea lui Konstantin Kolțov, relateaza Daily Mail.

Cand revine primavara, dupa acest episod de iarna adevarata. Anunt important de la ANM

23:00, 12.03.2024 - Specialiștii de la Administrația Naționala de Meteorologie au venit cu noi vești in ceea ce privește evoluția vremii la noi in țara. Cand revine primavara, dupa acest episod de iarna adevarata? Anunțul facut de ANM. Temperaturi scazute, ploi, lapovița și ninsori in unele regiuni ale țarii Primele zile…

Gheboasa, primele declarații dupa ce a fost audiat de DIICOT. Ce s-a intamplat, de fapt: ”Nu trebuie sa ciripești ca sa...”

17:35, 03.03.2024 - La doua zile dupa ce a fost audiat de DIICOT, Gheboasa a facut primele declarații și a clarificat situația. Au existat o mulțime de zvonuri cu privire la faptele sale, iar acum a decis sa spuna ce s-a intamplat cu adevarat in 1 martie, cand locuința lui a fost percheziționata.

Ciprian Pian, liderul clanului Duduianu, a fost eliberat din inchisoare. Decizia este definitiva. Primele declarații: ”Nu ma doboara nimic pe pamant”

10:25, 17.02.2024 - Dupa jumatate de an de la scandalul in care a fost implicat, Ciprian Pian a fost eliberat din inchisoare. Decizia instanței este definitiva, iar liderul clanului Duduianu a fost lasat sa plece acasa din arestul preventiv. Ciprian Pian a facut primele declarații, imediat dupa ce a ieșit din arest.

Xtra Night Show. Primele declarații ale Gabrielei, iubita lui Marius Elisei, dupa zvonurile privind desparțirea. Ce schimbari a facut in relație: ”Daca nu cred...” / VIDEO

00:01, 15.02.2024 - Gabriela Elena Bacinica a facut mai multe declarații cu privire la relația dintre ea și Marius Elisei. Cei doi formeaza un cuplu de șase luni, insa, au aparut cateva zvonuri cu privire la desparțirea lor. Aceasta afirma ca partenerul ei de viața o susprinde in fecare moment in mod placut și au planuri…

DNA - primele declaratii cu privire la perchezitiile efectuate in cazul presedintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu

12:10, 01.02.2024 - Procurorii DNA fac primele informatii oficiale cu privire la perchezitiile efectuate in cazul presedintelui CJ Prahova, Iulian Dumitrescu. Iata ce spun oficialii DNA: "Procurorii din cadrul Directiei Nationale Anticoruptie ndash; Sectia de combatere a coruptiei, efectueaza cercetari intr o cauza penala…

Fondatorul și liderul trupei Iris, Nelu Dumitrescu trece printr-o operație grea! ”Ne-am bucura daca ați trimite toata energia voastra buna catre Nelu in urmatoarele ore!”

16:30, 24.01.2024 - Nelu Dumitrescu, fondatorul și liderul trupei Iris, se afla pe masa de operație. Familia artistului care traverseaza o grea cumpana face un apel la rugaciune colectiva celor care iubesc și au crescut cu muzica formației etalon pentru rock-ul romanesc. ”Ne-am bucura daca ați trimite toata energia voastra…


Ce parere ai despre aceasta stire?