Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cristi Borcea tot face cinste în puşcărie de când i s-a născut fetiţa

Publicat:

"A fost foarte bucuros si a facut masa imbelsugata, cu sucuri, cafea, ceaiuri, sendvisuri, ce a primit si el la pachet, a mai cumparat din penitenciar. Isi vede copilul in poza. Abia asteapta sa treaca timpul mai repede sa fie eliberat. I-au trecut si durerile, l-a ajutat mult vremea racoroasa. De la caldura are palpitatii, era slabit", a povestit . Cozma mai spune ca Borcea si-a pus poza fetitei, printata pe o foaie de hartie, deasupra patul (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rezultatele testului ADN, pe masa procurorilor: Cine ar fi tatal bebelușului nascut de fetița de 11 ani

12:15, 29.03.2024 - Procuratura a recepționat rezultatele expertizei ADN in cazul fetiței de 11 ani, care a nascut un copl. Surse citate de TV8 , rezultatele ar demonstra ca tatal bebelușului este chiar barbatul plasat in arest preventiv - tatal vitreg al copilei.

Ionuț Vina a devenit tata de fetița! Partenera fotbalistului a nascut / FOTO

13:35, 28.03.2024 - Ionuț Vina are toate motivele sa radieze de bucurie! Fotbalistul a devenit tata de fetița. Partenera lui, femeia in brațele careia și-a gasit liniștea, a nascut! Imagine emoționanta cu sporitvul alaturi de micuța.

Cristi Tanase a devenit tatic! Soția fostului fotbalist, Adina Maria, a nascut o fetița: „Totul!” / FOTO

13:00, 11.03.2024 - Cristi Tanase a devenit tatic pentru prima data! Soția fostului jucator de fotbal, Adina Maria, a nascut o fetița perfect sanatoasa. Fostul fotbalist radiaza de fericire in acest moment și este implinit. Iata ce imagine a publicat partenera lui de viața pe rețelele de socializare!

Mircea Bravo a devenit tatic! Soția celebrului vlogger a nascut o fetița: „Seamana mult cu mine” / FOTO

13:45, 22.02.2024 - Mircea Bravo are toate motivele sa radieze de fericire! Celebrul vlogger a devenit tatic pentru prima oara! Ce imagine emoționanta a postat pe o rețea de socializare. Georgiana, partenera de viața a actorului, a nascut o fetița.

Antrenorul de la Dinamo a recunoscu ca a violat fetița de 7 ani. Internauții il linșeaza: ”Sa-i putrezeasca oasele in pușcarie!”

13:20, 16.02.2024 - Scandalul antrenorului de la Clubul Sportiv Dinamo care a violat o fetița de 7 se muta in on –line, pe pagina sa de socializare. Foarte mulți internauți, șocați de cele intamplate, i-au comentat pe pagina sa de socializare. Oamenii il linșeaza efectiv. Acestea sunt cateva dintre comentariile internauților:…

O femeie din raionul Singerei a nascut o fetița, in drum spre maternitate: Familia are inca 4 copii

17:10, 12.02.2024 - O femeie de 38 de ani din satul Pepeni, raionul Singerei, a nascut in timp ce era transportata spre maternitate, in mașina ambulanței. Femeia a adus pe lume o fetița perfect sanatoasa, aceasta mai are acasa inca 4 copii.

Dosar penal deschis in Moldova dupa ce o fetița de 11 ani a nascut. Autoritațile investigheaza un caz de viol

21:50, 29.01.2024 - Un dosar penal a fost deschis in Republica Moldova in urma unei situații șocante, in care o fetița de doar 11 ani a adus pe lume un copil. Informația a fost confirmata oficial de catre Ministerul Sanatații din țara, care a anunțat ca autoritațile au luat masuri imediate pentru a investiga cazul de viol…

„Copila era in grija concubinului, cat mama sa muncea peste hotare”. Declarațiile primarului localitații unde o fetița a nascut la 11 ani

20:56, 29.01.2024 - Primarul localitații, unde o copila de 11 ani a nascut, susține ca familia de unde provine fata „este o familie buna si nimeni nu s-a așteptat la așa ceva”. Totodata, edilul satului spune ca bebelușul nascut este perfect sanatos, insa urmeaza o ancheta pe cazul dat pentru a stabili toate circumstanțele…


Ce parere ai despre aceasta stire?