Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă GROAZNICĂ! Un moldovean stabilit în Italia și-a OMORÂT iubita însărcinată

Publicat:

Un moldovean stabilit in Italia și-a ucis fosta iubita, apoi i-a aruncat trupul pe un camp. Crima odioasa a avut loc in regiunea Trevis. Tanara, care este și ea moldoveanca, era insarcinata in șase luni.

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O romanca insarcinata in 8 luni, șefa de banca in Germania, e disparuta de 485 de zile. Doi barbați vor fi judecați pentru crima, chiar daca nu exista cadavru

14:31, 08.04.2024 - Alexandra R. avea 39 de ani, era șefa unei sucursale Postbank, fericita intr-o noua relație și insarcinata in luna a opta. Pe 9 decembrie 2022, intr-o vineri, și-a adus fiica adoptiva la gradinița la ora 8:10, iar apoi a disparut și nimeni n-a mai vazut-o. Doi barbați vor fi judecați pentru crima, fiind…

O romanca insarcinata a fost batuta cu bestialitate de doi indivizi, intr-un metrou din Italia

17:55, 07.04.2024 - Situație dramatica la Roma, acolo unde o romanca gravida in luna a 8-a inceput sa implore calatorii sa o ajute. In acel moment au venit doi indivizi și au inceput sa o loveasca. Motivul pentru care au recurs la acest gest.

Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru, in Italia! Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata

13:05, 05.04.2024 - Un caz șocant a avut loc in Italia! Un roman și-a aruncat iubita pe geam de la etajul patru. Femeia a fost descoperita a doua zi dimineata pe caldaram. Iata ce a transmis presa internaționala cu privire la acest incident care a șocat pe toata lumea!

Și-a omorat iubita cu 30 de lovituri de cuțit, dar vrea sa fie arestat la domiciliu! Cererea pe care a facut-o Mirel in fața instanței, dupa crima savarșita in Timișoara

10:10, 25.03.2024 - In timp ce familia o plange pe Andreea, studenta de la Medicina, ucisa de iubit, in Timișoara, Mirel incearca sa obțina o decizie in favoarea lui. A fost arestat preventiv pentru 30 de zile, dar spera ca aceasta masura sa fie inlocuita cu arestul la domiciliu.

Crima infioratoare in Dolj! Un barbat și-a ucis soția, dupa ce aceasta i-a donat un rinichi, pentru a-i salva viața: ”Eu am omorat-o...”

11:35, 08.03.2024 - O crima ingrozitoare i-a șocat pe locuitorii din Dolj. Un barbat și-a ucis propria soție, dupa ce ea i-a donat un rinichi și i-a salvat viața. Crima a fost urmata de un gest necugetat. Iata mesajele infioratoare pe care le-a trimis, inainte de a-și pune capat zilelor!

Un fost fotbalist și model și-a primit condamnarea dupa ce a omorat-o salbatic pe fosta sa iubita cu ciocanul!

17:45, 13.02.2024 - Giovanni Padovani (28 de ani), ce a evoluat ultima oara in 2022 in Serie D, pentru Sancataldese, iși va trai restul zilelor in inchisoare, dupa ce a ucis-o intr-un mod barbar pe Alessandra Matteuzzi (56 de ani)! A lovit-o salbatic cu ciocanul și pumnii, apoi cu bata de baseball și banca din gradina!.…

Star Matinal. Florin Raducioiu a stabilit data nunții. Fostul fotbalist și iubita lui au o relație de patru ani / FOTO

15:20, 13.02.2024 - Florin Raducioiu este pregatit pentru o noua casnicie. Fostul fotbalist al „Generației de Aur” traiește o frumoasa poveste de dragoste cu Andreea Albastroiu de aproximativ 4 ani, iar in noaptea de Anul Nou a facut marele pas și a cerut-o in casatorie. Cei doi urmeaza sa se casatoreasca in 2024 și au…

Ce spune iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina. Femeia susține ca se teme pentru viața ei: "Au fost atacați...”

12:45, 12.02.2024 - Iubita unuia dintre barbații acuzați de crima la petrecerea din Padina a facut declarații. Femeia susține ca cei trei frati nu aveau cum sa aiba asupra lor macete si ca se teme pentru viata ei.


Ce parere ai despre aceasta stire?