Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Crimă cu sânge rece! O femeie, acuzată de adulter, a fost împușcată de talibani

Publicat:

O femeie acuzata de adulter a fost executata prin impușcare de catre talibani, a anunțat luni un oficial guvernamental din provincia Ghor din vestul Afganistanului, relateaza DPA, citat de dcnews.ro.

Femeia, ale carei varsta și situație matrimoniala au ramas necunoscute, a fost ucisa vineri seara. A fost prinsa cu un barbat și a fost impușcata mortal, in timp ce barbatul a fugit, a declarat , un purtator de cuvant al autoritaților provinciei Ghor.

Barbatul a fost ranit prin impușcatura in timp ce fugea și a fost capturat de talibani.

Khatibi a afirmat ca…

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

O femeie din Campia Turzii are nevoie urgenta de sange!

08:15, 12.04.2024 - Femeia se afla internata la spitalul militar din Cluj in stare grava. Acesta are nevoie urgenta de sange iar aparținatorii fac un apel in acest sens la donatori. DUCA ANA este din Campia Turzii și se poate dona orice grupa sanguina cu precizarea numelui sau la centrul de donare. „Dragi prieteni vin…

Femeie gasita impușcata, in mașina sa, intr-o padure

09:05, 30.03.2024 - O femeie, de 36 de ani a fost gasita moarta in masina sa, intr-o padure din judetul Tulcea. Aceasta s-ar fi impușcat in piept cu arma soțului ei. Politistii din cadrul Postului de Politie Baia au fost sesizati, vineri, de catre un barbat, ca sotia sa, de 36 ani, ar fi sustras de acasa o arma letala,…

Crima in Sectorul 2 al Capitalei. O femeie a fost injunghiata de un vecin in blocul pe care il administra

21:41, 28.03.2024 - Un barbat in varsta de 57 de ani, din Sectorul 2 al Capitalei, a fost reținut de polițiști, joi seara, dupa și-a injunghiat mortal o vecina, care era administratorul blocului, a transmis Direcția Generala de Poliție a Municipiului București. 

Cea mai tanara femeie primar din Ecuador, impuscata mortal: Aceasta militase pentru un acces mai bun la apa potabila

16:55, 25.03.2024 - Femeia primar in varsta de 27 de ani a orasului San Vicente din Ecuador, zguduit de violenta bandelor, a fost impuscata mortal, a anuntat duminica politia, citata luni de DPA, informeaza observatornews.ro .

Batut pana la sange, de fața cu copilul de 7 ani și apoi dus in padure! Boxerul nevinovat saltat pentru crima din Sibiu a facut plangere penala!

11:55, 08.03.2024 - Boxerul nevinovat saltat de poliție pentru crima de la Sibiu a facut plangere penala. Lacatușu Laurențiu, fost boxer, a fost ridicat de oamenii legii din fața casei sale pentru suspiciune de omor. Polițiștii in civil credeau ca el se afla printre cei trei suspecți care l-au ucis pe omul de afaceri Adrian…

Crima terifianta la Edineț: O femeie, gasita ucisa in propria casa. O ruda a acesteia, suspectata de omor

17:00, 01.02.2024 - Corpul neinsuflețit al unei femei de 57 de ani a fost depistat, in propria ei locuința, la Bratușenii Vechi, raionul Edineț. Preliminar, poliția a stabilit ca aceasta ar fi fost omorata de ruda sa, un barbat de 34 de ani.


Ce parere ai despre aceasta stire?