Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creștere alarmantă a cazurilor de diabet. Peste 1,8 milioane de români suferă de această boală, mulți fără să știe

Publicat:

Semnal de alarma tras de medici! Din ce in ce mai multi romani sunt diagnosticati cu diabet de tip 2. O posibila explicatie ar fi stilul de viata. Mancam mult si nesanatos, consumam bauturi carbogazoase, suntem stresati, fumam si nu mai facem miscare.

Citeste articolul mai departe pe tvrinfo.ro…  

Sursa articol: tvrinfo.ro


Stiri pe aceeasi tema

Crestere alarmanta a cazurilor de rujeola! Aprilie este luna nationala a informarii despre vaccinare

17:20, 01.04.2024 - Rujeola este una dintre cele mai contagioase boli din lume si este raspandita atunci cand o persoana infectata respira, tuseste sau stranuta, sustin specialistii din cadrul Institutului National de Sanatate Publica, care atentioneaza ca virusul ramane activ si contagios in aer sau pe suprafete infectate…

Boala crunta de care sufera aproape 130.000 de romani: La nivel global sunt peste 50 de milioane de cazuri

06:25, 27.03.2024 - Un ritm de viața agitat, stresul zilnic, obiceiurile alimentare nesanatoase și lipsa unui somn adecvat sunt doar cateva dintre elementele care duc la declinul starii de sanatate a multor indivizi. Cu toate acestea, in spatele acestei rutine obișnuite se afla o problema cu impact adesea ignorat: epilepsia.…

Creștere alarmanta a numarului de fete care sufera mutilari genitale, „multe inainte de a implini 5 ani”

11:10, 08.03.2024 - Progresul in prevenirea mutilarii genitale feminine trebuie sa fie „de 27 de ori mai rapid”, spune ONU. Cu toate acestea, potrivit noilor date, numarul fetelor și femeilor care au suferit mutilari genitale feminine a crescut cu 15%, in ultimii opt ani.

AVERTISMENTUL MEDICILOR Creștere alarmanta a cazurilor de pneumonie

10:05, 02.03.2024 - Aceasta situație a determinat specialiștii sa traga un semnal de alarma catre populație, subliniind importanța conștientizarii simptomelor asociate acestei infecții respiratorii. The post AVERTISMENTUL MEDICILOR Creștere alarmanta a cazurilor de pneumonie first appeared on Informatia Zilei .

Bolile sezonului rece afecteaza zeci de mii de oameni, in Neamț. Numarul cazurilor, in creștere alarmanta fața de anul trecut

17:10, 07.02.2024 - Directia de Sanatate Neamt a realizat o statistica referitoare la infectiile respiratorii acute inregistrate in sezonul rece 2023-2024, zeci de mii de persoane fiind diagnosticate cu diverse afectiuni.

Numarul cazurilor de gripa, in continua creștere. Alexandru Rafila trage un semnal de alarma: "Situatie de tip epidemic..."

23:55, 29.01.2024 - Potrivit declarațiilor facute de ministrul Sanatații, Romania se afla in a treia saptamana consecutiva de crestere ”abrupta” a numarului de cazuri de gripa. Alexandru Rafila a subliniat ca au fost inregistrate decese cauzate de aceasta boala. 

Avertismentul medicilor despre o „bomba cu ceas“, boala de care sufera tot mai mulți romani

06:16, 29.01.2024 - Medicii trag un semnal de alarma cu privire la o boala de care sufera tot mai mulți romani, strans legata de stilul de viața sedentar. Este vorba de Sindromul Metabolic (SM), considerat dintre cele mai importante cauze a bolilor cardiovasculare.

Creștere a cazurilor de rujeola, cea mai infecțioasa boala cunoscuta, pe fondul ezitarii in a vaccina copiii

10:40, 27.01.2024 - Virusul rujeolei (microscop electronic).Credit: wikipedia.org Imaginați-va o boala mai infecțioasa decat oricare alta cunoscuta de știința medicala, și care, potrivit Organizației Mondiale a Sanatații (OMS), ucide 2,6 milioane de copii mici in fiecare an și lasa alte milioane de copii cu surzenie și…


Ce parere ai despre aceasta stire?