Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Creatură misterioasă, filmată ÎN ADÂNCURI pentru prima oară: Cum arată "DIAVOLUL NEGRU al MĂRILOR" VIDEO

Publicat:

Aceasta specie bizara de peste, intalnita la sute de metri adancime in oceane a fost filmata de cercetatorii cu ajutorul unui submarin robotizat.

"Acest robot poate fi coborat in apele adanci, zece minute la fiecare nivel si ne ajuta sa numaram toate speciile de animale pe care le vedem", a explicat purtatorul de cuvant al Institutului, Kim Fulton-Bennett.

Pestele-pescar reprezinta o specie caracterizata prin niste falci foarte mari, cu dinti ascutiti, iar femelele au deasupra capului o lumina cu care isi atrag prada, in timp ce masculii sunt mai…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Prima decizie luata de UTA dupa suspendare » Anunț din interior: „Cei imbracați in negru au facut doar scandaluri”

12:10, 28.03.2024 - UTA Arad a primit aceeași sancțiune precum Dinamo, dupa incidentele de la meciul de pe „Arcul de Triumf”. Aradenii nu vor juca cu spectatori pe teren propriu in urmatoarele patru etape, iar președintele Alexandru Meszar, a oferit prima reacție dupa aceasta decizie a Comisiei de Disciplina. Meszar a…

Ministrul Culturii, in vizita la zidul roman descoperit la Cluj-Napoca: Raluca Turcan: „Ma bucur ca administrația a hotarat sa puna in valoare aceasta descoperire de excepție”

12:35, 17.03.2024 - Raluca Turcan, ministrul Culturii, a vizitat șantierul Parcului I.L. Caragiale din centrul municipiului Cluj-Napoca, pentru a vedea bucațile de zid roman descoperite odata cu lucrarile de modernizare a zonei verzi.

Creatura bizara gasita de un pescar. Ce este descoperirea din adancuri care i-a uimit pe privitori

17:50, 14.03.2024 - Un pesacar celebru pentru descoperiririle sale ciudate din adancuri a dezvaluit imagini cu una dintre cele mai recente capturi. Cei care au vazut imaginile au fost curioși sa afle ce este creatura cu infațișare ciudata.

Fosilele unui „animal foarte ciudat”, gasite intacte. „Aceasta descoperire nu face decat sa sporeasca ciudațeniile din Triasic”

08:05, 25.02.2024 - Oamenii de știința au descoperit o noua fosila remarcabil de completa - o reptila acvatica de 5 metri lungime din perioada triasica. Creatura dateaza de acum 240 de milioane de ani și a fost supranumita „dragon” din cauza gatului sau extrem de lung, scrie BBC.

Actorul roman Sebastian Stan pe lista marilor castigatori de la Berlin 2024 | A obtinut Ursul de Argint pentru cea mai buna interpretare din filmul "A Different Man" (SUA)

22:10, 24.02.2024 - Actorul roman Sebastian Stan a fost premiat cu Ursul de Argint pentru rolul sau din productia "A Different Man" (SUA), in regia lui Aaron Schimberg, la cea de-a 74-a editie a Festivalului International de Film de la Berlin.

Aur la 3.000 de dolari și aur negru la 100 de dolari?

15:26, 20.02.2024 - Prețul aurului ar putea urca la 3.000 de dolari pe uncie, iar cel al petrolului la 100 de dolari pe baril in urmatoarele 12-18 luni. Aurul, care se tranzacționeaza in prezent la 2.016 dolari, ar putea crește cu aproximativ 50%, daca bancile centrale vor crește brusc achizițiile de metal prețios, o posibila…

Creatura ca un „extraterestu gigantic” cu sange cald a eșuat la mal. Ce este monstrul din adancuri descoperit de un batran

14:05, 25.01.2024 - O creatura marina masiva de 4,5 metri eșuat pe plaja. Pe 5 ianuarie 2024, ramașițele unei creaturi masive eșuate pe un banc de nisip au fost observate de Stephen Davies, in varsta de 72 de ani, locuitor al orașului New Brighton, care ieșise sa-și faca exercițiile de dimineața in apropierea raului Mersey,…

Virusolog roman din SUA: „Inainte de ultimul chiolhan al anului, țineți minte chestia asta dimineața, la pranz și seara…“

12:05, 31.12.2023 - Cunoscut virusolog roman stabilit in SUA, dr. Cristian Apetrei, are un mesaj inainte de Revelion, „ultimul chiolhan al anului”: „Inflamația cronica este la originea a numeroase imbolnaviri și este, in general, responsabila de mai mult de 50% din decesele de pe planeta”


Ce parere ai despre aceasta stire?