Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cozmin Guşă, despre conflictul SUA-Coreea de Nord: Adevăratul protagonist al acestor confruntări de tip militar este, în realitate, China

Publicat:

Consultantul politic   a acordat luni o declaratie pentru PSnews.ro, in care a transat criza aparuta intre SUA si Coreea de Nord, odata cu lansarea unei rachete balistice de catre Phenian.

Citeste articolul mai departe pe adevarul.ro…  

Sursa articol: adevarul.ro


Stiri pe aceeasi tema

Oda in Coreea de Nord pentru "prietenosul tata" Kim. Un clip cu toata lumea exaltata ca "visele devin realitate" a fost lansat (VIDEO)

11:15, 19.04.2024 - O oda adusa lui Kim Jong Un a fost lansata in Coreea de Nord și a fost cantata la o ceremonie care marca inaugurarea a 10.000 de noi locuințe intr-un cartier din Phenian. In clipul facut public se vad oameni de toate varstele care sar de bucurie pentru ca p"rietenosul tata" Kim face ca "toate visele…

China vrea sa iși dezvolte relațiile cu Coreea de Nord

10:56, 13.04.2024 - A treia cea mai importanta persoana din ierarhia de conducere a statului chinez a afirmat, cu prilejul unei vizite rare la Phenian, ca tara sa doreste "sa dezvolte" relatiile cu Coreea de Nord, au relatat sambata mass-media oficiale nord-coreene, relateaza AFP.

„Un nou capitol”. China vrea relații și mai bune cu Coreea de Nord

10:40, 13.04.2024 - A treia cea mai importanta persoana din ierarhia de conducere a statului chinez a afirmat, cu prilejul unei vizite rare la Phenian, ca tara sa doreste „sa dezvolte” relatiile cu Coreea de Nord, au relatat sambata mass-media oficiale nord-coreene, relateaza AFP, citata de Agerpres.

Ucraina a ajuns un laborator de testare a armelor din Coreea de Nord, Iran și China

13:25, 07.04.2024 - Folosirea de catre Rusia a rachetelor nord-coreene in timpul ofensivei sale din Ucraina prezinta o oportunitate unica pentru Phenian de a-și evalua armamentul in scenarii reale de lupta și sa obțina astfel informații pentru a le spori eficacitatea, potrivit unui inalt oficial militar american.

Escaladeaza conflictul dintre Rusia și Coreea de Sud: 'Este un gest neprietenesc și vor raspunde la timpul cuvenit'

01:05, 05.04.2024 - Rusia considera decizia Coreei de Sud de a impune sanctiuni impotriva unor persoane fizice si entitati ruse drept un gest neprietenesc si va raspunde la timpul cuvenit, a declarat purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe, Maria Zaharova, potrivit Reuters.

Omenirea intra intr-o noua era! Ministrul britanic al Apararii: 'Trecem de la o lume postbelica la una antebelica'

20:05, 04.04.2024 - Ministrul britanic al Apararii, Grant Shapps, a transmis un avertisment dur pentru intreaga planeta: am „trecut de la o lume postbelica la una antebelica”, totul pe fondul amenințarilor reprezentate de Rusia, China, Iran și Coreea de Nord.

Națiunile occidentale denunța realegerea lui Putin, China ii transmite felicitari

15:40, 18.03.2024 - In urma victoriei zdrobitoare a lui Vladimir Putin in recentele alegeri din Rusia, națiunile occidentale au criticat aspru procesul electoral ca fiind nedrept și nedemocratic. Intre timp, China și Coreea de Nord l-au felicitat pe veteranul lider rus, evidențiind diviziunile geopolitice puternice. Condamnarea…

Rusia este pe cale sa preia avantajul pe front, potrivit serviciului militar de informații din Norvegia

18:56, 12.02.2024 - Rusia are rezerve mai mari de efective, un complex militar-industrial capabil sa produca mari cantitati de arme si munitii, si are parte de sprijinul material oferit de tari precum Coreea de Nord sau China, a avertizat luni seful serviciului militar de informații din Norvegia, relateaza AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?