Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Giani din "Las Fierbinti", la plimbare prin Mall cu sotia si fiul (FOTO)

Publicat:

giani Cand nu alearga dupa fusta Geaninei sau nu este la birtul din Fierbinti, Giani isi duce sotia la mall. Extrem de atent cu femeia de langa el, cea care este gravida, actorul se comporta total altfel fata de rolul pe care il joaca in serial.
, Giani din pentru toata lumea, a lasat viata de la sat si a dat carciuma pe mall. Actorul serialulului de comedie care ruleaza pe ProTv si-a luat copilul si sotia, iar impreuna au mers la o repriza de cumparaturi.

Paparazzii CANCAN.ro l-au surprins pe Giani in ipostaze in care telespectatorii nu…

Citeste articolul mai departe pe bzi.ro…  

Sursa articol: bzi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Gheboasa știe sa fie un soț exemplar! Cat timp nu se afla la studio, este alaturi de soția sa, Luiza. Unde au fost vazuți cei doi in Capitala / PAPARAZZI

22:45, 04.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro reușesc sa surprinda cele mai inedite imagini cu vedetele din Romania. Gheboasa demonstreaza ca știe sa fie un soț exemplar, in ciuda programului aglomerat pe care il are in viața de zi cu zi. In orice moment o pune mai presus pe partenera…

„M-ai lasat gravida, boule”. Ce a aparut pe mașina unui hunedorean. Soția lui a intrat imediat in alerta | FOTO

16:56, 03.04.2024 - Un tanar din Hunedoara a avut surpriza vieții sale cand s-a trezit cu mașina acoperita de mesaje. Cum a reacționat soția lui dupa ce a vazut mesajul „M-ai lasat grvida, boule”, afișat pe bolidul de familie.

Florinel Coman, atent in orice moment la soția sa. Fotbalistul imparte totul cu partenera lui de viața / PAPARAZZI

23:01, 02.04.2024 - Paparazzii celui mai tare site de știri mondene, Spynews.ro, sunt mereu cu ochii pe vedetele din Romania. Florinel Coman demonstreaza ca nu este atent doar la balonul de pe terenul de fotbal. Atacantul de la FCSB imparte totul cu soția sa, Ioana, iar imaginile o pot demonstra.

Jose Mourinho, gest extrem de dur impotriva jucatorilor Romei » Ce le-a lasat in vestiar + Antrenorul a simțit ca vestiarul l-a tradat!

13:50, 06.02.2024 - Jose Mourinho, 61 de ani, concediat dupa doua sezoane și jumatate la Roma, a lasat in dulapul capitanului Lorenzo Pellegrini inelul pe care jucatorii i l-au facut cadou dupa ce au caștigat Conference League. Mesajul antrenorului: „Cand veți deveni barbați, atunci puteți sa mi-l dați inapoi!". Doi ani…

Fiul lui Costi Dița a fost implicat intr-un scandal la școala. Ce s-a intamplat cu Anghel. „Mi-a spus ca l-a batut fara sa aiba vreun motiv”

10:35, 23.01.2024 - Costi Dița, Giani din Las Fierbinti, este casatorit cu Raluca și au impreuna doi copii de 13 și respectiv 8. Recent, fiul cel mic al actorului, Anghel, a avut parte de o situație neplacuta la școala, iar tatal lui a povestit intamplarea in cadrul unui interviu.Se pare ca Anghel și-a batut un coleg de…


Ce parere ai despre aceasta stire?