Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CORINA CHIRIAC are probleme medicale GRAVE, dar refuză să se OPEREZE

Publicat:

Intr-o forma de invidiat si cu un album proaspat lansat, ar avea totusi o problema de sanatate care nu ii da pace. Cantareata ar avea noduli pe corzile vocale si trebuie sa se opereze.

Artista a refuzat insa categoric sa se opereze si a preferat sa se roage pentru sanatate, starea ei fiind mai buna in acest moment, anunta Click.

La 65 de ani se bucura de noul album lansat, dar si de forma in care se afla. Vedeta a slabit mai mult kilograme si e intr-o forma de zile mari, datorita unei diete personalizate.

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Zborurile medicale ale Asociației Blondie, șansa la viața pentru 700 de copii cu probleme grave

17:10, 15.04.2024 - Asociația Blondie a marcat, marți, 200 de zboruri medicale, prin care peste 700 de copii romani au fost transportați la clinici din strainatate, pentru a putea primi un tratament corespunzator.   Cei mai mulți dintre copiii transportați cu sprijinul Asociației Blondie, aproximativ 80%, au fost mai mici…

Cristi din Banat, momente de panica! Și-a gasit mama intinsa pe jos! S-a speriat teribil atunci cand a vazut-o: ”Are probleme grave de sanatate”

23:40, 13.04.2024 - Cristi din Banat a trecut prin momente de panica in urma cu puțin timp. Dupa ce s-a mutat din apartamentul in care locuia, aceasta a venit sa-și viziteze mama, dar a avut parte de un șoc. A gasit-o intinsa pe jos pe femeie. Barbatul s-a gandit la ce era mai rau.

Știrile Antena Stars. Consuela di Monaco se confrunta cu probleme de sanatate. Vedeta trece prin momente grele: ”Tot felul de senzații ciudate” / VIDEO

16:50, 01.04.2024 - Consuela di Monaco trece prin momente dificile, dupa ce a aflat ca are mai multe probleme de sanatate. Vedeta locuiește peste hotare și este nevoita sa treaca prin aceste perioade grele de una singura. Marturisește ca starea sa nu este deloc buna, avand migrene in mod constant.

Un regim de slabit in voga, periculos pentru sanatate. Medicii avertizeaza ca poate crea probleme grave la inima

18:11, 21.03.2024 - Postul intermitent, unul dintre cele mai in voga regimuri de slabit la ora actuala, poate provoca probleme grave cu inima. Studiul care facut recent a scos la iveala informații ingrijoratoare. Care este explicația specialiștilor.

Anca Serea, probleme de sanatate. Ce spune vedeta despre starea ei: ”Așa se prezinta situația” / FOTO

11:56, 12.03.2024 - Anca Serea se confrunta cu probleme de sanatate și pare ca simptomele nu mai trec. Dupa ce micuții ei au avut stari de stari și au primit diferite diagnostice de boala, mamica a preluat de la ei. Pe rețelele de socializare, vedeta a postat o fotografie și le-a aratat fanilor chipul ei, avand pete roșii…

Star Magazin. „Nu mai pot de durere!”. Cristina Spatar se confrunta cu probleme grave. A fost nevoita sa-și anuleze concertele / VIDEO

14:55, 07.02.2024 - In exclusivitate pentru Star Magazin de la Antena Stars, Cristina Spatar a marturisit ca se confrunta cu probleme grave. Artista are dureri, iar de trei saptamani trece prin momente grele. Vedeta a fost nevoita sa-și anuleze concertele. Iata ce a pațit cantareața!

Horoscop marți, 30 ianuarie. O zodie are grave probleme cu banii, iar nativii alteia au motive de bucurie

22:01, 29.01.2024 - Ziua de marți, 30 ianuarie, aduce probleme financiare mari in viața Scorpionilor, iar Varsatorii au parte de o bucurie. Lorina, astrologul Click!, are predicții complete pentru toate cele 12 semne zodiacale.

Andra Volos se confrunta cu probleme de sanatate. Iubita lui Lele a ajuns pe perfuzii: „La fiecare pas…” / FOTO

08:25, 24.01.2024 - Andra Volos i-a ingrijorat pe fanii ei cu ultima postare pe care a facut-o pe rețelele de socializare. Vedeta a marturisit ca se confrunta cu probleme de sanatate. Iubita lui Lele a ajuns pe perfuzii. Iata ce a pațit partenera de viața a celebrului cantareț de manele!


Ce parere ai despre aceasta stire?