Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Corina Caragea, nuntă în 2018! Vedeta şi logodnicul ei au pregătit totul în detaliu

Publicat:

, una dintre cele mai frumoase prezentatoare de știri sportive de la noi din tara, este mai hotarata ca niciodata ca sa isi uneasca destinele cu barbatul alaturi de care traieste o frumoasa poveste de dragoste.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cristina Ciobanașu rupe tacerea despre nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman s-a casatorit cu Oana: „E un eveniment mult dorit”

12:10, 08.04.2024 - Cristina Ciobanașu are o relație stabila cu Alexandru Mureșan, care e medic stomatolog. Actrița a facut acum primele declarații despre o posibila nunta cu iubitul, dupa ce Vlad Gherman, cu care a fost impreuna 10 ani, s-a casatorit cu Oana Moșneagu. Dupa desparțirea de Vlad Gherman, Cristina Ciobanașu…

Roxana Nemeș a pregatit deja camera bebelușului: „Am facut totul gri, nu știm ce va fi”. Iși dorește doi copii

10:51, 27.03.2024 - Roxana Nemeș iși dorește foarte mult sa devina mama și așteapta cu mare nerabdare acest moment. Artista a dezvaluit ca deja a pregatit camera bebelușului, deși inca nu este insarcinata.De curand Roxana Nemeș și soțul ei, Calin Hagima, s-au mutat in casa mult visata, unde au pregatit deja camera bebelușului.…

De ce are Kim Kardashian doua degete mereu bandajate la o mana. Același detaliu dubios a fost observat și la Kate Middleton: ”Le-am sacrificat pentru...”

12:00, 22.03.2024 - Kim Kardashian a elucidat misterul degetelor mereu bandajate! Vedeta de la Hollywood are mereu doua degete de la mana puse intr-un bandaj, iar multa lume s-a intrebat care este motivul. Același detaliu a fost observat și la Kate Middleton, inclusiv la intalnirile oficiale. Iata de ce!

Star Matinal. Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata / VIDEO

11:00, 22.03.2024 - Este vestea momentului in showbiz-ul internațional! Miss Universe Kosovo a imbracat rochia de mireasa! Vedeta s-a casatorit cu alesul inimii ei. Eriona Sejdiu a anunțat la nunta ca este insarcinata. Iata imagini fabuloase de la nunta cu 500 de invitați!

S-a desparțit de logodnicul cu care urma sa faca nunta! Aveau planuri mari, dar și-au spus adio dupa 9 ani. Vedeta face declarații despre separare

22:50, 08.03.2024 - Cand totul parea foarte frumos și dupa noua ani de iubire planuiau nunta, iata ca lucrurile s-au schimbat radical in viața lor. O vedeta de la noi a dezvaluit ca s-a desparțit de logodnicul ei, iar pentru Spynews.ro face declarații exclusive despre separare. De ce s-a ajuns in acest punct.

Bianca Dragușanu, petrecere de lux cu ocazia zilei de naștere. Ce surprize a pregatit vedeta pentru invitații ei / FOTO

00:05, 07.03.2024 - Bianca Dragușanu are parte de o petrecere de lux de ziua sa de naștere. Vedeta are alaturi de ea cele mai apropiate persoane, iar surprizele pentru ei nu au putut sa lipseasca. De la decorul de vis, la preparatele ideale, nimic nu a putut sa lipseasca, astfel ca a fost atenta la fiecare detaliu.

Star Matinal. Ce a invațat Alina Eremia de la logodnicul ei. Vedeta recunoaște ca Edy Barbu a ajutat-o mult de-a lungul timpului: „Nu stateam prea bine...” / VIDEO

11:40, 25.01.2024 - Alina Eremia a dezvaluit ce a invațat de la logodnicul ei. Vedeta a recunoscut ca Edy Barbu a ajutat-o mult de-a lungul timpului. Ce a marturisit celebra cantareața, in exclusivitate pentru Antena Stars.

Zile de coșmar inainte de nunta pentru o vedeta de la noi! Evenimentul e la un pas de a se amana

23:45, 24.01.2024 - O vedeta de la noi se pregatește de nunta, insa evenimentul e la un pas de a fi amanat. Chiar cu cateva zile inainte de marele pas, cuplul trece prin momente de coșmar. Ce s-a intamplat și de ce s-a ajuns intr-o astfel de situație.


Ce parere ai despre aceasta stire?