Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coriandrul, beneficii uimitoare: Protejează creierul, inima şi sistemul imunitar

Publicat:

Cand vine vorba despre aceasta planta, exista doar doua variante: ori o iubesti, ori o detesti profund!

Coriandrul este o planta inrudita cu patrunjelul, cu telina si cu morcovii. Are o aroma puternica si este folosit in diferite preparate culinare, pentru intensificarea gustului. Pe langa faptul ca este un condiment extraordinar de gustos, exista si beneficii ale coriandrului pentru sanatate, scrie exquis.ro.

Fie ca folosesti semintele sau frunzele de coriandru, specialistii in nutritie recomanda consumul frecvent al plantei, pentru a te bucura de caracteristicile sale uimitoare.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Beneficiile nebanuite ale turmericului: intarește sistemul imunitar și imbunatațește sanatatea mintala

17:35, 17.04.2024 - In ultimii ani, popularitatea turmericului a crescut vertiginos, grație beneficiilor pe care le are asupra sanatații. Pe langa faptul ca da o aroma aparte preparatelor, acest condiment este bogat in mangan, fier, potasiu și vitamina C, relateaza Real Simple.

Terapia cu NAD+perfuzabil, excelenta pentru creier, inima, ficat, scaderea in greutate, atenuarea simptomelor de sevraj…  

13:35, 07.04.2024 - NAD+ este denumita coenzima tinereții și a sanatații, deoarece este aplicata cu rezultate excelente in terapii anti-aging, de prevenție a unor boli degenerative ca Parkinson sau Alzheimer, dar și de combatere a oboselii cronice, anxietații, depresiei, a simptomelor de sevraj. Ce este NAD+ NAD+ (nicotinamida…

Cele mai fericite momente din viața sunt precedate de teama. Cum protejeaza romanii ce le face inima sa bata mai tare?

12:55, 29.03.2024 - Studiu Reveal Marketing Research pentru Allianz-Țiriac Spectrul trairilor umane este unul complex și dinamic, iar cele mai fericite momente sunt insoțite de teama pentru 2 din 3 romani, arata un studiu recent realizat de Reveal Marketing Research pentru Allianz-Țiriac Asigurari. Spre exemplu, aproape…

STUDIU: Vremea calda afecteaza sistemul imunitar și crește riscul de boli cardiovasculare

08:40, 27.03.2024 - Cercetatorii au analizat probe de sange de la 624 de persoane din Louisville, Kentucky, și au descoperit ca vremea calda a fost asociata cu niveluri crescute ale mai multor citokine, proteine ​​implicate in inflamație. Unul, TNF-alfa, este un marker important al bolilor cardiovasculare. Caldura a fost,…

Oamenii de știința au descoperit un "comutator" care oprește sistemul imunitar sa atace celulele sanatoase

02:45, 22.03.2024 - Sistemul nostru imunitar este talentat in a face diferența intre chimia propriului nostru organism și cea a unui agent patogen invadator. Atunci cand funcționeaza defectuos, corpul nostru poate deveni gazda unui razboi civil intens, scrie sciencealert.com. Oamenii de știința sunt dornici sa ințeleaga…

De ce e bine sa bei ceai de ovaz. Puțini știu ce beneficii uimitoare are

10:45, 21.03.2024 - Intr-o lume in care sanatatea devine din ce in ce mai importanta, cautam mereu soluții naturale și eficiente pentru a ne menține starea de bine. Cu toate acestea, unele dintre cele mai puternice remedii se afla chiar sub „nasul” nostru, adesea in alimentele obișnuite pe care le consumam. Un exemplu…

Beneficii uimitoare pentru sanatate ale uleiului de masline de tescovina

14:25, 01.03.2024 - Uleiul de masline este recunoscut ca fiind printre cele mai sanatoase tipuri de ulei pentru consum. Uleiul de masline de tescovina este obținut din pulpa și resturile de masline ramase, procesat folosind un solvent și hexan pentru extracție. De asemenea, acesta este sigur pentru consum de catre oricine,…

Motivul pentru care sistemul imunitar ne darama moralul cand suntem bolnavi

18:25, 25.01.2024 - Sistemul imunitar ne face sa ne simțim rau din toate punctele de vedere cand suntem bolnavi. De ce? Pentru ca elibereaza citokine proinflamatorii care ajung la creier și modifica activitatea acestuia.


Ce parere ai despre aceasta stire?