Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Copil de un an, desfigurat de câine în curtea casei

Publicat:

Un copil in varsta de un an, din localitatea , a ajuns la cu plagi muscate la nivelul capului dupa ce a fost atacat de un caine vagabond. Animalul a intrat in curtea casei.

Copilul era impreuna cu cei 15 frati in curtea casei si se juca, cand, la un moment dat, maidanezul intrat in curte a devenit agresiv. Daca ceilalti copii au fugit, micutul a fost lasat in urma, a cazut si a fost muscat de cap de caine, pana sa intervina mama sa.

Potrivit informatiata.ro, medicii de la Urgentele Spitalului Judetean Suceava i-au dezinfectat si cusut…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Barbat reținut dupa ce a maltratat un caine; alte șapte patrupede au fost salvate din curtea lui

20:06, 25.04.2024 - Un barbat din județul Constanța a fost reținut pentru ca a maltratat un caine. Din curtea lui au fost ridicați șapte caini. Aceștia au fost duși la un adapost de animale. Polițiștii constanțeni au intervenit in urma unei sesizari.

Cum s-a produs accidentul in urma caruia copilul de 2 ani a cazut de la etaj? Micuțul ar fi ramas nesupravegheat….

15:20, 20.04.2024 - Polițiștii au tras primele concluzii in cazul accidentului petrecut in aceasta dimineața la Cluj-Napoca in urma caruia un copil in varsta de 2 ani a cazut de la etajul unui bloc. Va reamintim ca pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit in aceasta dimineața, alaturi de un echipaj…

Copil de 6 ani, in coma dupa ce a cazut pe el o poarta de fotbal

09:26, 08.04.2024 - Un copil de sase ani a intrat in coma dupa ce o poarta de pe un teren de fotbal a cazut pe el. Micutul a suferit un traumatism cranian sever și a fost ranit la maini și picioare. Copilul se juca impreuna cu un prieten pe terenul de fotbal din comuna bihoreana Ciumeghiu. La un moment dat, poarta metalica…

Un copil de 2 ani a murit in Neamt, dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa, in timp ce se juca in curtea casei

11:45, 01.04.2024 - Un copil de 2 ani din Neamț a murit, duminica, 31 martie, dupa ce a cazut intr-un lighean cu apa, in timp ce se juca in curtea casei, sub supravegherea mamei și a bunicii sale. Mama a incercat manevre de resuscitare, insa acestea nu au dat rezultate, potrivit Știri Neamț.Duminica dupa-amiaza, oamenii…

Un copil de 2 ani a murit dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei. Caz șocant la Arad!

07:06, 21.03.2024 - Parinții au fost cei care l-au scos pe micuț din bazin și au sunat de urgența la 112. La sosirea echipajului, copilul era in stare de inconștiența.Dupa mai multe manevre de resuscitare, minorul a fost declarat decedat. Polițiștii au deschis acum o ancheta pentru a stabili cum s-a produs tragedia. 

Un copil de 2 ani din Arad a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei

19:00, 20.03.2024 - Tragedie intr-un sat din județul Arad. Un copil de 2 ani a murit, dupa ce a cazut intr-un bazin de colectare a apei din gospodaria familiei. Parinții au fost cei care l-au gasit pe micuț și au sunat, de urgența, la 112. In ciuda manevrelor de resuscitare, copilul nu a putut fi salvat, scrie news.ro.

Tragedie la Vasile Goldiș: un copil de 2 ani a murit in curtea casei

18:40, 20.03.2024 - O adevarata tragedie a avut loc astazi in localitatea Vasile Goldiș. Un copil de numai 2 ani a murit inecat intr-un bazin de colectare a apei din curtea casei. „Astazi, in jurul orei 13:30, prin apel la numarul unic de urgența 112, am fost anunțați despre faptul ca un minor in varsta de 2 ani […] The…

Trei barbați au fost gasiți morți in curtea casei unui prieten, dupa ce au urmarit un meci

17:45, 28.01.2024 - Trei fani din Kansas City au mers la prieteni sa urmareasca meciul dintre Chiefs și Los Angeles Charges, iar cadavrele lor au fost gasite in curtea unui prieten doua zile mai tarziu, scrie AP. Polițiștii fac cercetari.


Ce parere ai despre aceasta stire?