Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

CONTRABANDĂ DE PROPORŢII! Peste 46 de mii de pachete de ţigări urmau să ajungă ilegal în UE (FOTO)

Publicat:

Un barbat a fost retinut pentru tentativa de contrabanda cu tigari.

Cazul a fost sesizat in punctul de trecere Leuseni. In urma controlului vechiculului unui tanar cu dubla cetatenie, au fost depistate 2316 pachete de țigari de diferite marci, cu timbru de acciz al .

Valoare țigarilor pe piata din se estimeaza la suma de circa 4500 euro.

Pe numele tanarului, cu varsta de 26 de ani,  a fost intocmit un proces-verbal. Barbatul urmeaza sa achite o amenda in valoare de 3.000 de lei.

Marfa si automobilul au fost confiscate.

Share

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

(Video) Bauturi alcoolice “coreene” made in Moldova, de 4 milioane de lei, urmau sa ajunga pe piața SUA, prin contrabanda: Marfa, reținuta la vama Leușeni

18:00, 01.04.2024 - O schema de contrabanda cu bauturi alcoolice pretinse a fi fabricate in Coreea de Sud și destinate pieței SUA, a fost dejucata de oameni legii. Procurorii au efectuat șase percheziții la un agent economic din Moldova, in urma carora au ridicat materie prima pentru ambalare, acte contabile și altele.

Un ucrainean a vrut sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro: Acesta a intrat ilegal in țara noastra și incerca sa ajunga in Romania

15:35, 12.03.2024 - Un ucrainean a incercat sa mituiasca un polițist de frontiera cu 100 de euro, pentru a „inchide ochii” la lipsa stampilei de intrare in Republica Moldova. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni- Albița.

A ramas fara marfa: Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale

12:35, 02.03.2024 - Un moldovean a incercat sa introduca ilicit in țara aparate medicale folosite in stomatologie. Cazul a fost inregistrat de catre funcționarii postului vamal Leușeni, in cadrul controlului unui mijloc de transport de model „Mercedes Sprinter”, ce se deplasa din Franța spre Republica Moldova.

Un generator de ozon in valoare de peste 14 mii de dolari, confiscat la vama Leușeni: Un barbat, cercetat

14:45, 25.02.2024 - Un barbat de 44 de ani cu dubla cetațenie (MDA/ROU) risca sa fie sancționat contravențional dupa ce a incercat sa introduca in țara un generator de ozon, nedeclarat. Cazul a fost inregistrat la vama Leușeni, pe sensul de intrare in Republica Moldova.

A ramas fara marfa adusa din Germania: Un barbat, prins la vama Leușeni cu bagajul ticsit cu haine nedeclarate

14:15, 12.02.2024 - Marfa nedeclarata a fost depistata in bagajul unui barbat care se intorcea din Germania. Cazul a avut loc la vama Leușeni. Marfurile au fost ridicate, iar persoana risca sa fie sancționata contravențional.

(video) Contrabanda cu produse Victoria’s Secret de zeci de mii de lei, la vama: Un pasager dintr-un autocar ce venea din Italia, prins cu marfa nedeclarata

11:51, 07.02.2024 - Un cetațean al Republicii Moldova a fost deconspirat la vama Leușeni. Acesta a incercat sa introduca in țara mai multe articole vestimentare și un lot de cosmetica, toate cu inscripțiile unor branduri renumite.

Contrabanda cu produse Victoria’s Secret de zeci de mii de lei, la vama: Un pasager dintr-un autocar ce venea din Italia, prins cu marfa nedeclarata

11:41, 07.02.2024 - Un cetațean al Republicii Moldova a fost deconspirat la vama Leușeni. Acesta a incercat sa introduca in țara mai multe articole vestimentare și un lot de cosmetica, toate cu inscripțiile unor branduri renumite.

(video) Blanuri, ceasuri și piese auto din Rusia, depistate la vama Leușeni: Cui aparținea marfa

11:20, 26.01.2024 - Blanuri, genți de dame, piese auto și alte marfuri au fost depistate printre bagaje și transmisiuni neinsoțite, intr-un microbuz ce venea din Federația Rusa spre Republica Moldova. Cazul a fost documentat de funcționarii postului vamal Leușeni.


Ce parere ai despre aceasta stire?