Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Regina Elisabeta, in doliu! O persoana foarte draga acesteia s-a stins din viata

Publicat:

Regina Elisabeta Distribuie Tweet Facebook E-mail Regina Elisabeta a II-a trece prin momente delicate dupa ce verisoara si prietena ei cea mai buna, Margaret Rhodes, s-a stins din viata vineri seara, la varsta de 91 de ani.

Conform Telegraph, Casa Regala a Marii Britanii este in doliu, insa reprezentanti ai Palatului Buckingham au dezvaluit ca nu vor transmite un comunicat de presa in urma disparitiei acesteia, intrucat isi doresc sa pastreze aceste informatii private.(Regina Elisabeta a Marii Britanii vrea sa ii cedeze rolul asta lui Kate Middelton! Dupa 64 de ani vrea sa renunte!

Mai…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Doliu in lumea presei din Romania. S-a stins din viața, la 45 de ani, un cunoscut fotograf / FOTO

09:40, 22.04.2024 - E doliu in lumea presei din Romania. Un cunoscut fotograf sportiv s-a stins din viața la varsta de 45 de ani. Tristul anunț al trecerii acestuia in neființa a fost facut de un prieten de-al sau, prin intermediul paginii de Facebook.

Doliu in lumea politica din Romania. A murit fostul ministru de Interne din guvernul lui Petre Roman. Doru Viorel Ursu s-a stins la 71 de ani / FOTO

19:15, 14.04.2024 - Lumea politica din Romania e in doliu! S-a stins din viața, la varsta de 71 de ani, fostul ministru de Interne din guvernul lui Petre Roman. Doru Viorel Ursu a murit in cursul zilei de azi, potrivit anuntului facut de Uniunea Militarilor si Politistilor "Mihai Viteazul" (UMPMV).

Doliu in lumea televiziunii din Romania! S-a stins din viața unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori din țara 

15:05, 10.04.2024 - Este doliu in lumea televiziunii din Romania dupa ce s-a stins din viața Florin Bratescu, primul barbat prezentator din TVR. Realizatorul celebrei emisiuni Reflector a murit la varsta de 90 de ani.

Doliu in lumea politicii din Romania. S-a stins din viața un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

18:10, 20.03.2024 - Lumea politicii din Romania, in doliu! Un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu s-a stins din viața. Este vorba despre Teodor Marius Spinu. Acesta era și cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iași.

Doliu in lumea politicii romanesti. S-a stins din viata un fost parlamentar din partidul lui Traian Basescu

16:55, 20.03.2024 - E doliu in lumea politica din Romania. A murit Teodor Marius Spinu, fost politician in partidul lui Traian Basescu. Profesorul Spinu era si cadru universitar la Universitatea Alexandru Ioan Cuza, din Iasi, potrivit stiripesurse.ro.Anuntul privind moartea lui Spinu a fost facut de fostii sai elevi"Cu…

Lumea artei din Romania este in doliu! S-a stins din viața o cunoscuta coregrafa / FOTO

08:15, 18.03.2024 - Este doliu in lumea artei din Romania este! In cursul zilei de duminica, 17 martie 2024, s-a stins din viața o cunoscuta coregrafa din țara noastra. Anuntul decesului a fost facut chiar de fiica artistei, intr-o postare pe pagina sa de Facebook. Iata despre cine este vorba!

Comunitatea penticostala din Dej, in doliu. Pastorul Romu Mocan s-a stins din viața – FOTO

10:40, 29.01.2024 - Pastorul Romu Mocan, de la Biserica Penticostala Nr. 1 din Dej, s-a stins din viața la 69 de ani. Slujba de inmormantare va avea loc miercuri, 31 ianuarie. Romu Mocan, nascut la data de 3 noiembrie 1954, a fost o figura ilustra in istoria Cultului Creștin Penticostal din Romania, conducand timp de patru…

Doliu in lumea medicala din Romania! S-a stins din viața, la doar 57 de ani, doctorul cu maini de aur

18:00, 25.01.2024 - Lumea medicala din Romania, in doliu! S-a stins din viața, la doar 57 de ani, doctorul cu maini de aur. Este vorba despre Horia Cioflan, medic primar obstetrica-ginecologie, doctor in științe medicale, cu competențe in chirurgie robotica, chirurgie oncologica ginecologica, chirurgie laparoscopica și…


Ce parere ai despre aceasta stire?