Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conopidă în sos de usturoi la cuptor

Publicat:

Ingrediente

1 conopida, desfacuta in buchețele
5 caței de usturoi, dați prin razatoare
1-2 lingurițe usturoi pudra
1-2 lingurițe oregano uscat
80 g unt
patrunjel tocat, dupa gust
crenguțe de cimbru, dupa gust
fulgi de ardei iute, opțional
sare
piper

Mod de preparare – Conopida in sos de usturoi la cuptor

Preincalzești cuptorul la 200 °C. Imparți buchețelele de conopida pe 4 bucați egale de folie de aluminiu. Adaugi usturoiul, oregano, crenguțe de cimbru, sare și piper, dupa gust.

Combini cu untul taiat cubulețe și inchizi pachețelele.…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

07:20, 07.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețete de weekend. Trufe de casa: dulcele cu care ii vei da gata pe toți. Sunt aromate și declicioase!

15:00, 05.04.2024 - Ingrediente:- 800 g ciocolata menaj fara zahar- 150 g unt- 2 linguri lapte rece- 200 g cacao neindulcita- 1 lingurița esența de vanilie- 150 g migdale macinate- 100 g indulcitor- 1 praf de sare Prajitura cu mere cuburi și crumble. Rețeta de post Mod de preparare:Dai prin razatoare jumatate din cantitatea…

Rețeta de orez cu lapte de post. Ce ingrediente trebuie sa adaugi pentru un gust fabulos

16:15, 28.03.2024 - Orezul cu lapte este desertul copilariei, iar puține persoane reușesc sa egaleze gustul pe care il avea atunci. Iata o rețeta de orez cu lapte de post, care te va face sa te simți ca in tinerețe. Are puține ingrediente, pe care trebuie sa știi cum sa le combini corect.

REȚETA: Friptura de iepure la cuptor cu bere

16:00, 05.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de iepure, 4-5 caței de usturoi, 1 lingurița turmeric, 1 lingurița curry, 4 linguri ulei de floarea-soarelui, sare și piper dupa gust, 1 fir de cimbru, 3-4 foi de dafin, 200 ml bere. Preparare: Intr-un bol se pun turmericul, piperul, curry, sare și uleiul, se amesteca totul pana…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…

Trei ingrediente pe care trebuie sa le adaugi in alimentație pentru a reduce riscul de artrita

11:30, 18.02.2024 - Pe langa faptul ca dau un gust deosebit preparatelor, condimentele au beneficii și pentru sanatate. Conform specialiștilor, exista trei condimente care pot reduce riscul de dureri articulare la varste mai inaintate.

Rețeta de salata de vinete cu ardei copți. Preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada

09:36, 07.02.2024 - Daca te-ai saturat de clasica rețeta de salata de vinete și vrei sa incerci ceva nou, atunci pregatește salata de vinete cu ardei copți. Este preparatul pe care sa-l servești in aceasta perioada din an. Iata de ce ingrediente ai nevoie pentru aceasta mancare gustoasa, dar și care este modul de preparare!


Ce parere ai despre aceasta stire?