Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Confortul este important acasă pentru relaxare și sănătate

Publicat:

Pentru a te relaxa și a te simți confortabil cand ești acasa trebuie sa ai o atmosfera calda și primitoare in toate camerele in care stai. Problema se poate rezolva prin alegerea unor produse de design interior, pe care le poți gasi in cataloagele cu decorațiuni pentru locuințe.

Citeste articolul mai departe pe stiripesurse.ro…  

Sursa articol: stiripesurse.ro


Stiri pe aceeasi tema

Rezident Land, de aproape 10 ani o oaza de relaxare la 20 km de Oradea - Miersig! Restaurant cu preparate ca la mama acasa!

17:00, 26.03.2024 - Rezident's Land, situat la 20 de km de Oradea, in satul Miersig (comuna Husasau de Tinca) este un proiect de suflet, construit in 2015, caracterizat de un contrast rustic, intre tradiție și modernitate, cu preparate ca la *mama acasa*.

Centrul comunitar de igiena și sanatate – un proiect care vine in sprijinul comunitatii defavorizate din municipiul Turda, cu accent special pe copiii aflati in situatie de risc social (VIDEO)

12:30, 16.03.2024 - Lucrarile la cele doua cladiri ale centrului, situate pe strada 22 Decembrie, se concentreaza pe finisajele exterioare ale corpului B, in timp ce pentru corpul A se desfașoara lucrarile la finisajele interioare. Odata ce finisajele interioare si exterioare vor fi finalizate, centrul va fi echipat cu…

Ce sunt ouale posate si cum se prepara

09:06, 01.03.2024 - Ouale sunt alimentul important de care organismul are nevoie, deoarece ajuta la funcționarea in mod optim a sistemului nervos și a creierului. Sunt consumate adesea la micul dejun și, datorita varietații lor, in multe alte rețete culinare. Mai jos iți spunem și cum sa faci acasa oua poșate.Oua poșate…

Problema de sanatate care a scos-o pe Roxana Nemeș de la Survivor All Stars: “De la acea cazatura” VIDEO EXCLUSIV

14:21, 21.02.2024 - Roxana Nemeș a rezistat la Survivor All Stars o luna de zile, fiind nevoita sa iasa din competiție pe motive medicale la inceputul lunii februarie. Anunțul a fost facut in consiliu de Daniel Pavel, care nu a intrat in detalii despre problema de sanatate a Faimoasei. In interviul exclusiv acordat pentru…

Munca de acasa ține angajații sanatoși și mai productivi. Expert: „In definitiv, este important sa vorbeasca rezultatele, nu prezența fizica”

06:20, 20.02.2024 - Munca de la domiciliu are beneficiile și dezavantajele ei. De obicei, angajații care lucreaza de acasa sunt mai sanatoși și mai puțin stresați. Ei insa socializeaza foarte puțin și au tendința sa fumeze mai mult.

Confortul balcoanelor: Amenajarea spațiilor mici in aer liber

19:35, 05.02.2024 - Balcoanele sunt una dintre cele mai populare amenajari ale spațiilor mici in aer liber. Acestea ofera o oaza de liniște și relaxare in mijlocul agitației orașului și sunt ideale pentru a petrece timpul afara in timpul zilelor insorite sau serilor calde. Indiferent de dimensiunea lor, balcoanele pot…


Ce parere ai despre aceasta stire?