Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Conducerea Aeroportului Cluj crede că vor exista zboruri spre New York

Publicat:

Directorul Aeroportului International "" din Cluj, , a declarat ca se continua demersurile pentru extinderea pistei la 3.500 de metri si se lucreaza la devierea raului Somes, parte a proiectului. "In acest an ne apropiem de un trafic de aproximativ 1,2 milioane de pasageri pe «», datorita noilor companii aeriene care au optat pentru Cluj si a noii piste, de 2.100 de metri, prima etapa a pistei de 3. (...)

Citeste articolul mai departe pe ziaruldeiasi.ro…  

Sursa articol: ziaruldeiasi.ro


Stiri pe aceeasi tema

Un avion cu plecare din Cluj spre Italia nu a mai ajuns la destinație din cauza unor probleme tehnice!

22:50, 02.04.2024 - Un avion al companiei aeriene Wizz Air care a decolat de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj cu destinația Napoli, Italia, nu a mai ajuns la destinație din cauza unor probleme tehnice. Zborul Wizz Air W43427 operat marți, 2 aprilie 2024, pe ruta Cluj-Napoca – Napoli (Italia) cu Airbus…

Fara cozi la controlul actelor de identitate! Intrarea in Air Schengen, marcata de Aeroportul din Cluj - FOTO/ VIDEO

09:35, 31.03.2024 - Intrarea in spațiul Schengen cu frontierele aeriene și navale a fost marcata in noaptea de sambata spre duminica pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj in cadrul unui eveniment de presa.

Swiss va opera zboruri regulate de la Cluj-Napoca spre Zurich incepand din aceasta luna

08:10, 21.03.2024 - Compania aeriana Swiss International Air Lines va opera, in premiera, zboruri de la Cluj. Incepand cu data de joi, 28 martie, clujenii vor putea zbura direct la Zurich, capitala turistica a Elveției, de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj. Zborurile vor fi operate cu 3 frecvențe saptamanale,…

Clujul va fi conectat de Zurich, prin zboruri directe operate de Swiss International Air Lines

17:35, 20.03.2024 - Cluj-Napoca va fi conectat de orașul Zurich, de luna aceasta, prin zboruri operate in premiera de compania aeriana Swiss International Air Lines de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu” Cluj.

Cele mai importante nume ale aviației și-au dat intalnire la Aviation-Event 2024 CLJ

15:15, 15.03.2024 - Aeroportul Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca a organizat, vineri, in parteneriat cu platforma Aviation Event și Asociația Aeroporturilor din Romania, cea de-a treia ediție a conferinței internaționale Aviation Event 2024 CLJ.

Aeroportul Internațional din Bacau trece la programul de vara. Șapte zboruri noi spre Europa

12:25, 09.03.2024 - Aeroportul Internațional ”George Enescu” din Bacau adauga, incepand cu 31 martie, zboruri noi spre Bergamo, Bologna, Catania, Liverpool, Madrid, dar și chartere spre Grecia (Creta - Heraklion) sau Turcia (Antalya).

NASA incheie misiunea elicopterului „Ingenuity” trimis pe Marte, dupa ce i s-a rupt o elice in timpul zborului

10:00, 26.01.2024 - Elicopterul Mars Ingenuity al NASA, primul vehicul care a realizat un zbor motorizat și controlat pe o alta planeta, și-a incheiat misiunea, dupa ce una dintre elicele sale s-a defectat in timpul celui de-al 72-lea zbor al sau, a anunțat joi NASA, citata de Reuters.Ingenuity a ajuns pe Marte in februarie…

Misterul planeaza asupra morții lui Jeffrey Epstein. Fratele lui nu crede ca s-a sinucis, ci ca a fost omorat

18:05, 22.01.2024 - Cu o noapte inainte ca Jeffrey Epstein sa zboare de la Paris la New York, in luna iulie a anului 2019, l-a sunat pe fratele sau mai mic, Mark. Aceasta a fost și ultima lor conversație. Dupa moartea mamei lor, in anul 2004, cei doi au pastrat legatura doar ocazional.


Ce parere ai despre aceasta stire?