Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comunicat de presă – demararea proiectului „Regenerarea urbană socio-culturală a orașului Teiuș”

Publicat:

de presademararea proiectuluiRegenerarea urbana socio-culturala a orașului Teiuș” 10 iulie 2019 COMUNICAT DE PRESA PRIVIND DEMARAREA PROIECTULUI „REGENERAREA URBANA SOCIO – CULTURALA A ORAȘULUI TEIUȘ” Comunicat de presademararea proiectuluiRegenerarea urbana socio-culturala a orașului Teiuș” Stefan

Citeste articolul mai departe pe ziarulunirea.ro…  

Sursa articol: ziarulunirea.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunt de presa: “Smart Lighting in Municipiul Baia Mare”- Municipiul Baia Mare  a semnat in 19.12.2023 cu Administratia Fondului de Mediu contractul de finanțare aferent proiectului cu titlul “Smart Lighting in Municipiul Baia Mare”

21:00, 13.03.2024 - Anunt de presa: “Smart Lighting in Municipiul Baia Mare”- Municipiul Baia Mare  a semnat in 19.12.2023 cu Administratia Fondului de Mediu contractul de finanțare aferent proiectului cu titlul “Smart Lighting in Municipiul Baia Mare”

Regenerarea urbana a zonei verzi Expo Transilvania, pe masa urbaniștilor din Primarie. Parcul Aurel Vlaicu se extinde, iar in zona apar noi spații de parcare.

16:15, 11.03.2024 - Proiectul de regenerare urbana a zonei Expo Transilvania ajunge pe masa urbaniștilor din Primarie. Proiectul prevede extinderea parcului Aurel Vlaicu, realizarea unui nou parking și amenajarea strazilor adiacente.

Lansarea proiectului „ELABORAREA DOCUMENTELOR DE AMENAJARE A TERITORIULUI ȘI PLANIFICARE URBANA: PLAN URBANISTIC GENERAL AL COMUNEI DOMNEȘTI, JUD. ILFOV”

11:06, 11.03.2024 - Articolul Lansarea proiectului „ELABORAREA DOCUMENTELOR DE AMENAJARE A TERITORIULUI ȘI PLANIFICARE URBANA: PLAN URBANISTIC GENERAL AL COMUNEI DOMNEȘTI, JUD. ILFOV” a fost publicat prima data in Curierul National .

Secvențe istorice, vestigii și marturii istorice medievale: Familia Huniazilor (IV)

14:35, 01.03.2024 - Ca urmare a amanetarii de catre despotul sarb Gheorghe Brancovici a domeniilor orasului Baia Mare, in anul 1445, ele au ajuns in proprietatea lui Ioan de Hunedoara, voievod al Transilvaniei (1441-1446), guvernator al Ungariei (1446-1453), urmand o etapa de dezvoltare in care se reglementeaza organizatoric…

Cumparari directe Constanta: Top Management ING SRL va presa servicii de management pentru proiectului Cresterea eficientei energetice a Școlii Spiru Haret din Medgidia“ (DOCUMENT)

13:15, 19.02.2024 - Top Management ING SRL si a adjudecat de la Primaria municipiului Medgidia contractul "Servicii de management pentru proiectului laquo;Cresterea eficientei energetice a Scolii Spiru Haretraquo;ldquo;. Firma Top Management ING SRL este detinuta de Bogdan Daniel Banu. Primaria municipiului Medgidia a…

Comunicat de presa PNRR – Pehart Tec Grup SA anunța demararea implementarii proiectului Implementarea unui sistem fotovoltaic pe platforma industriala DEJ – PEHART TEC GRUP S.A.”

08:50, 16.01.2024 - Comunicat de presa PNRR – Pehart Tec Grup SA anunța demararea implementarii proiectului Implementarea unui sistem fotovoltaic pe platforma industriala DEJ – PEHART TEC GRUP S.A.” Comunicat de presa Pehart Tec Grup SA cu sediul in Municipiul Sebeș, localitatea Petrești, Str. 1 Mai nr. 1. Județul Alba,…

Dramaturgul Matei Vișniec și directorul ICR New York printre invitații Arhiepiscopiei la un simpozion dedicat Zilei Culturi Naționale

13:55, 11.01.2024 - Cu binecuvantarea Inaltpreasfințitului Parinte Arhiepiscop Calinic, pentru a celebra Ziua Culturii Naționale, Arhiepiscopia Sucevei și Radauților, prin sectoarele Cultural și Media și comunicare și Biroul de Presa și Relații Publice, Inspectoratul Școlar Județean Suceava și  Universitatea „Ștefan cel…

Anunt de presa privind finalizarea Proiectului „Achiziționarea unui echipament tehnologic pentru reducerea consumului de energie și a GES la HECOMIN IMPEX S.R.L.”

01:00, 29.12.2023 - Articolul Anunt de presa privind finalizarea Proiectului „Achiziționarea unui echipament tehnologic pentru reducerea consumului de energie și a GES la HECOMIN IMPEX S.R.L.” apare prima data in Curierul National .


Ce parere ai despre aceasta stire?