Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Compozitorul american Lin-Manuel Miranda lansează un nou cântec în campania pentru Puerto Rico

Publicat:

Compozitorul american Lin-Manuel Miranda a lansat vineri un nou cantec in cadrul campaniei pentru reconstrucția insulei , in care reunește artiști importanți de origine latina precum , , , , , informeaza Reuters.

Intitulat '''', cântecul este compus în jurul unui fragment muzical din melodia ''Maria'', din musicalul '''', iar versurile sunt alcatuite din numele tuturor celor 78 de orașe din .

Maria, cel mai puternic uragan care a lovit…

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cand se lanseaza documentarul despre viața lui Celine Dion

10:50, 18.04.2024 - Cand se lanseaza documentarul despre viața lui Celine Dion Programat pentru lansare pe 25 iunie, documentarul despre viața lui Celine Dion va fi disponibil exclusiv pe Amazon Prime. Intitulat „I Am: Celine Dion”, documentarul va oferi fanilor o incursiune prin viața extraordinara a lui Celine Dion.…

Rusia face acuze grave la adresa CIO: „ conspirație” cu Ucraina pentru a-i exclude pe cei mai valoroși sportivi ai sai de la JO de la Paris

00:30, 03.04.2024 - Rusia l-a acuzat marți pe președintele Comitetului Internațional Olimpic (CIO), Thomas Bach, ca participa la o „conspirație” impreuna cu Ucraina pentru a-i exclude pe cei mai valoroși sportivi ai sai de la Jocurile care vor avea loc in acest an la Paris, informeaza Reuters, potrivit tvrinfo.ro. Purtatoarea…

Kremlinul cere „tacere deplina” in cazul jurnalistului american Evan Gershkovich, inchis la Moscova pentru spionaj

21:21, 28.03.2024 - Kremlinul a transmis joi ca este nevoie de tacere deplina atunci cand vine vorba de discuțiile despre posibilele schimburi de prizonieri care il implica pe Evan Gershkovich, un reporter Wall Street Journal arestat in Rusia in urma cu un an, sub suspiciunea de spionaj, noteaza Reuters.

China lanseaza un satelit de retransmisie a semnalelor pentru o misiune pe partea ascunsa a Lunii

06:35, 20.03.2024 - China a lansat, miercuri, un satelit care va actiona ca o punte de comunicatii intre operatiunile terestre de pe Pamant si o viitoare misiune pe partea ascunsa a Lunii, marcand o noua etapa in programul de explorare lunara pe termen lung al tarii, transmite Reuters.

Un satelit american si unul rusesc vor trece periculos de aproape unul de celalalt, potrivit NASA

12:30, 28.02.2024 - Departamentul Apararii din SUA monitorizeaza trecerea satelitului misiunii TIMED (Thermosphere Ionosphere Mesosphere Energetics and Dynamics) a NASA periculos de aproape de satelitul rusesc Cosmos 2221, a anuntat NASA intr-o postare pe blog miercuri dimineata, informeaza Reuters.

Vehicul de aselenizare privat american lansat in spațiu

14:46, 15.02.2024 - Un vehicul de aselenizare construit de compania aerospațiala Intuitive Machines din Houston a fost lansat din Florida, joi dimineața (15 februarie), cu misiunea de a efectua prima aselenizare a SUA, de mai bine de jumatate de secol și prima de catre o nava spațiala privata, conform Reuters.Vehiculul…

FMI lanseaza un nou fond pentru Ucraina: 65 de milioane de dolari pentru sprijinirea reformelor economice

11:26, 14.02.2024 - Fondul Monetar International (FMI) a anuntat marti ca a lansat in mod oficial un nou fond fiduciar pentru a sprijini reformele economice si financiare din Ucraina, in urmatorii cinci ani, obiectivul fiind de a obtine 65 milioane de dolari de la tarile donatoare, transmite Reuters, preluat de Agerpres.

Doua bombardiere strategice rusesti au zburat in apropierea statului american Alaska

13:25, 07.02.2024 - Rusia a anuntat miercuri ca doua dintre bombardierele sale strategice de tip Tu-95MC au zburat deasupra marii in apropierea statului american Alaska, insa au ramas in spatiul aerian international, relateaza Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?