Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Competiţia "Mireasa pentru fiul meu" a ajuns la final! Ei sunt fericiţii câştigători

Publicat:

Inca un sezon al reality show matrimonial "Mireasa pentru fiul meu" a ajuns la final. Dupa un an plin de emotii, concurentii au avut parte de cea mai speciala zi din competitie, marea finala. Opt concurenti au avut sansa de a merge pana la final.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

[P] Adrenalina și emoție la Campionatul Național Masters de Viteza in Coasta! Alex Pițigoi este unul dintre caștigatori!

11:00, 16.04.2024 - In data de 12 aprilie, a inceput noul sezon al Campionatului Național de Viteza in Coasta (CNVC) și al Trofeului Național Masters de Viteza in Coasta, desfașurat la Rașnov. Competiția a avut loc pe celebrul traseu de pe Valea Cetații și a oferit doua zile pline de adrenalina și competitivitate intensa.

Mireasa, sezonul 9. Mesajul lui Dediș dupa ce a parasit competiția show-ului matrimonial. Cum s-a filmat alaturi de doamna Ioana

12:10, 13.04.2024 - In Gala sezonului 9 Mireasa de vineri, 12 aprilie 2024, Dediș a fost votat sa paraseasca show-ul matrimonial. La scurt timp de la ieșirea lui din competiție, tanarul a transmis un mesaj pentru toți susținatorii lui.

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Eliza, la scurt timp dupa ce a parasit competiția. Tanara a avut un mesaj pentru susținatori

08:45, 06.04.2024 - Eliza Ardelean a parasit casa Mireasa dupa ce in gala de pe 5 aprlie 2024 a aflat ca a pierdut cursa d eliminare in care s-a aflat cu Iuliana. La puțin timp dupa ce a intrat in posesia telefonului, tanara a transmis un mesaj pentru fani.

Mireasa. Capriciile iubirii. Cine a parasit competiția. Publicul a decis: „A fost o saptamana grea” / VIDEO

21:30, 01.03.2024 - In ediția din data de 1 martie 2024 a emisiunii Mireasa, sezonul 9, Dediș și Andrada au așteptat rezultatul cursei de eliminare in care s-au aflat. Iata care dintre cei doi concurenți ai emisiunii a fost eliminat!

Competiția “Speed Marathon” de la Satu Mare a avut 212 “caștigatori”

14:40, 26.02.2024 - La data de 24 februarie, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Satu Mare au organizat și desfașurat o acțiune de tip Speed Marathon, pe durata a 24 de ore, in vederea prevenirii și combaterii nerespectarii regimului legal de viteza. In urma activitaților desfașurate in județ, polițiștii au aplicat…

Mireasa, sezon 9. Ce a postat Valentina in online, imediat cum a parasit competiția. Ce a avut de transmis

09:15, 17.02.2024 - Valentina a parasit casa Mireasa in urma votului publicului. Gala de pe 16 februarie a fost cea in care și-a aflat eliminarea. Dupa ce a parasit casa Mireasa, Valentina a venit cu un mesaj pentru cei care au susținut-o și incurajat-o.

SCMUPT 2024, competiția studențeasca de aplicații mobile care ii trimite pe caștigatori la Barcelona

12:21, 30.01.2024 - Facultatea de Automatica și Calculatoare a Universitații Politehnica Timișoara a organizat luni, 29 ianuarie 2024, cea de-a XII-a ediție a Sesiunii de comunicari pentru aplicații mobile din UPT – SCMUPT 2024, o competiție cu tradiție, care se organizeaza anual in sesiunea de iarna, in decursul lunii…


Ce parere ai despre aceasta stire?