Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Comisia Europeana, AVERTISMENT DUR pentru Guvernul Grindeanu: 'Exista un RISC CLAR'

Publicat:

Premierul Grindeanu s-a intors de la Bruxelles fara un "to do list" clar, insa cu niste teme urgente in domeniul economic. O scrisoare semnata de vicepreședintele Comisiei Europene și Comisarul pentru Afaceri Economice și Financiare cere Guvernului de la Bucuresti sa prezinte masuri concrete de reducere a deficitului bugetar astfel incat sa se incadreze in tinte.

Scrisoarea, publicata de cursdeguvernare.ro reprezinta de fapt un avertisment pentru autoritatile romane: "Exista un risc clar, in baza previziunilor Comisiei referitoare la anii 2017 și 2018, de neindeplinire a criteriilor de…

Citeste articolul mai departe pe ziuanews.ro…  

Sursa articol: ziuanews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cat costa, astazi, benzina și motorina

07:36, 09.04.2024 - Benzina și motorina s-au scumpit. Petrom, liderul pieței de distribuție a carburanților din Romania, a majorat azi prețurile carburanților, pentru a treia oara de la inceputul lunii aprilie, scrie economica.net . Potrivit sursei citate, stația Petrom de pe Șoseaua Virtuții din București afișeaza pe…

Ciolacu: Am cifrele exact cat au crescut per gospodarie, cat au crescut veniturile per persoana, care sunt si cresterile de preturi. E pentru prima oara cand suntem pe un plus de crestere/ E o diferenta mica, dar e pe plus, nu e pe minus

22:56, 08.04.2024 - ”Avem o tara stabila macroeconomic, avem o tara unde in acest moment scade inflatia si incercam sa scadem preturile la alimente. Acolo a mai ramas un decalaj. Am cifrele exact cat au crescut per gospodarie, cat au crescut veniturile per persoana, care sunt si cresterile de preturi. E pentru prima oara…

Un polițist olandez a dezvaluit cați bani fac cerșetorii romani. ”Lucreaza in grupuri. Sunt mai degraba incapațanați decat disperați”

21:20, 29.03.2024 - Polițistul respectiv mai postase, la inceputul lunii un avertisment pe tema cerșetorilor, insa, de data aceasta, reprezentantul legii a ales sa dezvaluie informații privind veniturile caștigate de indivizii catalogați drept "nevoiași" din Romania.In postarea anterioara, polițistul a atras atenția asupra…

CECCAR despre propunerea de reducere a pragului de 500.000 E pentru impozitul pe veniturile microintreprinderilor

14:25, 27.03.2024 - Fantezii fiscale cu microintreprinderi: Cand „specialiștii” vad in 15,75% marja de profit net un paradis al avantajelor fiscale CECCAR, in calitate de reprezentant al intereselor profesiei contabile din Romania, se adreseaza astazi decidenților responsabili cu elaborarea politicilor economice și fiscale…

Declarația unica 2024 – cand se depune Formularul 212

08:50, 18.03.2024 - Declarația unica privind impozitul pe venit și contribuțiile sociale datorate de persoanele fizice are o data limita de depunere. Vezi cine depune declarația unica, dar și cand se depune Formularul 212!Declarația unica 2024 cu noile modificari in vigoare, dar și cand se depune formularul 212.Ce este…

PNL nu va accepta impozitul progresiv nici in 2025

12:40, 28.02.2024 - De la președintele partidului și specialiștii in economie din PNL, pana la orice comunicator sau lider din teritoriu, au susținut in tot acest timp ca vor apara cota unica. De altfel, nici romanilor nu le surade impozitarea progresiva și doresc ca banii munciți de ei sa le ramana in buzunar, nu sa mearga…

Romania ar putea avea nevoie de 7 ani pentru a reduce deficitul bugetar, spune ministrul Boloș

20:05, 20.02.2024 - Ministrul finantelor, Marcel Bolos, a declarat pentru Bloomberg ca reducerile bugetare anuale echivalente cu 0,5% din PIB, conform noilor reguli fiscale ale UE, sunt foarte greu de realizat, iar Romania ar putea avea nevoie de restul acestui deceniu pentru a reduce deficitul bugetar, noteaza Agerpres.„Pur…

Exista predictibilitate și stabilitate in legislația fiscala din Romania?

22:00, 08.02.2024 - Predictibilitatea este necesara și ceruta de mediul de afaceri pentru ca legislația fiscala trebuie sa aiba un anumit grad de certitudine pe termen lung, in așa fel incat companiile mici, mari, dar și noi, cetațenii, sa putem facem planuri de viitor fara sa avem teama ca planurile noastre pot fi stricate…


Ce parere ai despre aceasta stire?