Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COD PORTOCALIU de ploi torenţiale şi vijelii în Bacău și alte cinci judeţe din nord-estul ţării

Publicat:

de Meteorologie a emis o avertizare cod portocaliu de ploi torentiale si vijelii pentru sase judete din nord-estul […] Articolul COD PORTOCALIU de ploi torentiale si vijelii in Bacau și alte cinci judete din nord-estul... Clic pe titlu pentru a citi tot articolul.

Citeste articolul mai departe pe ziaruldebacau.ro…  

Sursa articol: ziaruldebacau.ro


Stiri pe aceeasi tema

HARTA Vijelii și ploi torențiale in mai multe zone din țara

10:30, 16.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat un cod galben de fenomene meteo determinate de  instabilitatea atmosferica accentuata. In mai multe zone din țara vor fi averse cu caracter torențial, trecator descarcari electrice și izolat grindina și vijelii.

Cod portocaliu de vant puternic in 19 județe din țara, inclusiv Constanța și Tulcea/ Rafalele vor depași 120 km/h la altitudini mari/ Restul țarii, sub cod galben

09:10, 02.04.2024 - 19 județe din sud-estul, centrul și nordul țarii se vor afla sub portocaliu de vant puternic, cu rafale care vor depași și 120 km/h in zonele montane, de marți dimineața pana la ora 18:00, transmite Administrația Naționala de Meteorologie. Restul țarii se va afla sub cod galben de vant. *In afara zonelor…

COD PORTOCALIU de vijelii la Cluj! Rafalele de vant pot depași 120 km/h

08:50, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis cod galben și portocaliu de vijelii și vant puternic pentru mai multe județe. Vantul va avea intensificari susținute in județele Cluj, Satu Mare, Salaj, Maramureș, Alba, Bistrița-Nasaud, Suceava, Neamț și Botoșani, iar mai ales dupa-amiaza și in județele…

Cod portocaliu de vant puternic și vijelii in mai multe regiuni ale țarii. Iata lista județelor unde se strica vremea

08:00, 02.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este vant puternic in mai multe județe ale țarii. Meteorologii au emis cod galben și portocaliu de vant puternic și vijelii. Avertizarea vizeaza mai multe regiuni.

Cod galben de vant si vijelii in Timiș și alte județe din țara, incepand de luni seara

19:35, 01.04.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a emis mai multe avertizari de tip cod galben și cod portocaliu de vant și vijelii, care vor afecta, incepand de luni seara, treptat, intreaga țara.

ANM: Cod galben și cod portocaliu de vant puternic și vijelii in 19 județe și in Capitala

15:45, 01.04.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis mai multe avertizari Cod galben si Cod portocaliu de vant puternic si vijelii. Treptat, acestea vor afecta, incepand din aceasta seara, intreaga tara. Primul cod galben intra in vigoare la ora 20:00, pana marți dimineața la ora 08.00 și vizeaza jumatatea…

Avertizare ANM de ultima ora! Cod galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania

17:55, 25.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut, in urma cu puțin timp, un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare Cod Galben de vijelii și grindina in mai multe județe din Romania. Iata lista zonelor afectate!

Anunț ANM de ultima ora! Cod portocaliu de vreme severa in trei județe din țara

08:00, 25.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 25 ianuarie 2024, mai multe avertizari in trei județe din țara. Este cod portocaliu de vreme severa.


Ce parere ai despre aceasta stire?