Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod în sos de vin roşu cu ciuperci

Publicat:

Ingrediente

Pentru pește
4 bucați file cod
faina
ulei
sare
piper
Pentru ciuperci
1 ceapa tocata
250 g ciuperci
2 caței de usturoi pisați
150 ml supa de pui sau vita
80 ml vin roșu
2 linguri zeama de lamaie
1 lingura unt
patrunjel tocat, dupa gust

Mod de preparare – Cod in sos de vin roșu cu ciuperci
Condimentezi peștele cu sare și piper, dupa gust. Il treci prin puțina faina, apoi il rumenești in ulei, in jur de 2-3 minute, pe fiecare parte. Scoți pe o farfurie.

Sotezi ceapa și ciupercile, aproximativ 3 minute. Amesteci

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut

09:45, 28.03.2024 - Cum sa faci smantana de post. Vei obține o textura fina și un gust placut. Pentru iubitorii de smantana exista soluții in perioada postului. Poți sa faci smantana de post acasa cu doar cateva ingrediente. Ingredientul secret insa este tofu, care se va integra perfect. Lista cu ingrediente e urmatoarea:…

Pulpe de pui rumenite si morcovi crocanti, la cuptor

00:31, 22.03.2024 - Ingrediente: 4 pulpe de pui1/2 lamaie1 baton de scortisoara1 lingurita sare1 lingurita piper2 catei de usturoi1 lingurita curry1 lingura de ulei de masline1 punga magica Mode de preparare Condimentam pulpele cu sare, piper, curry, le stropim cu uleiul de masline si zeama de lamaie. Le punem apoi in…

Mancare de urzici frecate cu malai. Urzici muntenești

11:16, 21.03.2024 - Rețeta urzicilor preparate in acest mod face parte dintre rețetele vechi, transmise din generație in generație, in zona de sud a țarii. Cine a copilarit la bunici in Muntenia și Oltenia, cu siguranța este familiarizat cu o astfel de mancare. Mancarea se servește cu mamaliga, chiar daca are in conținutul…

Rețete cu sos de soia – la ce preparate il poți folosi

09:05, 18.03.2024 - Sosul de soia nu lipsește din rețetele asiatice, insa este un ingredient ce poate aduce un plus de aroma multor preparate culinare, chiar și in bucataria romaneasca. Iata la ce preparate poți adauga sos de soia.Cu un gust ușor sarat, și o aroma caramelizata, sosul de soia poate fi un ingredient vedeta…

Mucenici moldovenești, rețeta renumitului gastronom Radu Anton Roman. Ingredientul secret pe care il folosea maestrul bucatar

10:16, 05.03.2024 - In credinta populara, 9 martie este ziua in care se deschid cerurile. Pentru pomenirea celor morti, in multe sate se obisnuieste sa se imparta mucenici.Regretatul gastronom Radu Anton Roman a publicat in cartea sa „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti” o rețeta a preparatului traditional.Cum se fac…

Desertul de weekend. Tort cu crema de branza si zmeura, un deliciu pentru mari și mici: rețeta, pas cu pas

20:00, 02.03.2024 - Tortul cu crema de branza si zmeura este un desert fantastic chiar si in sezonul rece. Aroma dulce-acrisoara a zmeurii vine perfect in completarerea cremei de branza. Deoarece zmeura sunt disponibile pe tot parcursul anului, acesta este un desert potrivit si pentru un prim weekend de primavara.Pentru…

Sarmalele iberice. Cu ce difera de cele balcanice și cum se prepara?

20:05, 31.01.2024 - Rețata sarmalelor iberice, potrivit cosmindragomir.ro. Varza se blanșeaza. Vițelul se toaca și se gatește innabușit. Apoi se impacheaza sarmalele, se dau prin faina, se sigileaza cu ou batut și se prajesc ca snițelele. In alta cratița se face un sos din doua linguri de ulei, una de faina și 250 de mililitri…

Cum prepari acasa delicioșii nuggets de pui. Ies mai buni ca la fast food

14:45, 22.01.2024 - Ingrediente:- 2 piepți de pui, taiați in bucați mici- 1/2 cana pesmet- 1/2 cana faina- 1 ou 1/2 cana lapte- 1/2 lingurița sare- 1/2 lingurița piper- 1/2 lingurița praf- de usturoi- ulei, pentru prajitMod de preparareIntr-un castron, amesteci pesmetul cu sarea, piperul și cu praful de usturoi. Intr-un…


Ce parere ai despre aceasta stire?