Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cod galben de furtuni și fenomene periculoase, în România! Ce zone sunt vizate

Publicat:

este din nou cod galben de ploi și fenomene meteo extreme! Mai multe zone din țara sunt vizate de ploi abundente, insoțite de descarcari electrice și grindina de mici dimensiuni.

Citeste articolul mai departe pe spynews.ro…  

Sursa articol: spynews.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de fenomene meteo periculoase. Care sunt zonele afectate 

08:41, 16.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase valabila pentru mai multe zone ale țarii. 

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de vant! Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea

09:25, 14.02.2024 - Specialiștii Administrației Naționale de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Meteorologii au emis un cod galben pentru intensificari de vant, viteze de peste 60 km/h. Care sunt zonele vizate și pana la ce ora ramane in vigoare atenționarea.

Cod galben de vant, valabil incepand de maine. Ce zone sunt vizate

21:45, 05.02.2024 - Meteorologii au emis o atentionare cod galben de vant, valabila de marti dimineata de la ora 10:00, pana miercuri la ora 10:00. Astfel, conform specialiștilor ANM, in intervalul mentionat, in nordul Crisanei, in Maramures si Dobrogea, in nord-estul si estul Munteniei, in cea mai mare parte a Transilvaniei…

Anunț ANM! Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore

22:50, 01.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de joi, 1 februarie 2024, o avertizare Cod galben de fenomene meteo periculoase in mai multe zone ale țarii, in urmatoarele ore. Ița zonele vizate de avertizarea meteorologilor!

Anunț ANM de ultim moment! Fenomene meteo periculoase imediate. Care sunt zonele vizate

07:40, 31.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in aceasta dimineața, o avertizare de fenomene meteo periculoase imediate. Sunt vizate mai multe zone din țara.

Ultima ora - Meteorologii au emis cod galben de viscol in Romania: zonele vizate (harta)

10:26, 24.01.2024 - Meteorologii au emis cod galben de viscol in Romania: zonele vizate (harta)Administrația Naționala de Meteorologie a emis cod galben de viscol in mai multe zone din țara.„Ora : 10:00. Intervalul : 24 ianuarie, ora 18 – 26 ianuarie, ora 10; Zonele afectate: la munte, indeosebi la altitudini…

Anunț ANM. Cod galben de fenomene periculoase in Romania! Precipitații mixte, ceața și polei

09:00, 23.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis un cod galben de fenomene periculoase in Romania! Vor fi precipitații mixte, ceața și polei.

Anunț ANM de ultima ora! 11 județe din țara, afectate de fenomene meteo periculoase

19:16, 22.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de luni, 22 ianuarie 2024, mai multe avertizari valabile pana la miezul nopții in 11 județe din țara. Sunt așteptate fenomene meteo periculoase!


Ce parere ai despre aceasta stire?