Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

COD GALBEN de CEAȚĂ la Dej și Gherla! Vizibilitate scăzută și în mai multe comune din apropiere

Publicat:

FOTO – au emis o avertizare nowcasting COD GALBEN de ceata, valabila marți dimineața pentru municipiul Dej și pentru mai multe localitați din apropiere. Conform Administratiei Nationale de Meteorologie (ANM), pana la ora 10:00, in mai multe zone din judetul Cluj ceata va determina scaderea vizibilitatii, local sub 200 de metri si, izolat, sub 50 de metri. Sunt vizate localitațile: Dej, Gherla, Cașeiu, Bonțida, Iclod, Jucu, Mica, , Cuzdrioara, Cațcau și Vad. In caz de vizibilitate redusa, polițiștii recomanda conducatorilor auto sa ruleze cu viteza redusa, sa nu…

Citeste articolul mai departe pe dej24.ro…  

Sursa articol: dej24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Anunț ANM de ultim moment! Cod galben de ceața in mai multe zone din Romania

07:45, 08.04.2024 - Specialiștii Administrației de Meteorologie au facut un anunț de ultima ora. Pentru mai multe zone din țara a fost emis un cod galben de ceața. Pana cand este valabila atenționarea și care sunt regiunile vizate.

Ceața densa in Moldova și Dobrogea. Iata localitațile pentru care a fost emis cod galben

07:41, 05.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie avertizeaza ca marți dimineața este ceața densa in mai multe zone din Moldova și din Dobrogea. Meteorologii au emis avertizare cod galben de ceața.

Avertizari nowcasting emise de ANM: Cod galben de vant și ceața in mai multe județe

09:05, 01.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie a transmis, vineri dimineața, doua atenționari nowcasting de tip Cod galben pentru anumite regiuni ale țarii, valabile in urmatoarele ore. Fenomenele avertizate sunt legate de intensificari ale vantului și de apariția ceții in zonele respective.

Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in localitați din 15 judete

08:50, 29.02.2024 - Administratia Nationala de Meteorologie (ANM) a emis joi dimineata mai multe atentionari nowcasting Cod galben de ceata densa si vizibilitate redusa in sute de localitati din 15 judete, valabile in urmatoarele ore.

Sfarșitul lui februarie mai cald decat inceputul lui martie – vremea pe doua saptamani

14:00, 26.02.2024 - Dupa o saptamana calda, cu temperaturi care au urcat duminica pana la 17 grade la Gherla, Dej și Cluj-Napoca, vremea se anunța la fel și in continuare in Transilvania, cel puțin in prima saptamana, anunța Administrația Naționala de Meteorologie. Valorile termice din timpul zilei se vor menține cu mult…

Cod galben de ploi și vant puternic in Cluj! In zonele de munte se va depune un strat de zapada

13:01, 12.02.2024 - Astfel, Conform Administrației Naționale de Meteorologie, in intervalul 12 februarie, ora 14 – 14 februarie, ora 10, va fi in vigoare un cod galben de precipitații insemnate cantitativ și intensificari ale vantului. In intervalul menționat, temporar se vor semnala precipitații in aproape toata țara…

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ceata si vant puternic. Lista localitatior vizate

08:55, 04.02.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de duminica, 4 februarie 2024, o avertizare Cod galben de ceata si vant puternic. Iata lista localitatilor din tara vizate!

Anunț ANM de ultima ora! Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara

08:30, 30.01.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț de ultima ora. Specialiștii au emis, in cursul zilei de marți, 30 ianuarie 2024, o avertizare Cod galben de ceața densa in mai multe localitați din țara! Iata lista zonelor afectate!


Ce parere ai despre aceasta stire?