Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Coaliția condusă de SUA a bombardat poziții ale SI în nordul Siriei (armata turcă)

Publicat:

Avioane de razboi ale coaliției aflate sub comanda SUA au bombardat, in noaptea de luni spre marți, poziții ale gruparii (SI) in apropiere de orașul sirian Jarablus, de la frontiera cu Turcia, a anunțat marți armata turca, in timp ce forțele susținute de catre Ankara inainteaza in nordul Siriei, relateaza agenția Reuters.

Doua avioane A-10 au vizat și au distrus doua poziții ale gruparii , a precizat armata turca într-un comunicat, fara sa ofere detalii.

Forțele susținute de catre Ankara au cucerit orașul Jarablus

Citeste articolul mai departe pe agerpres.ro…  

Sursa articol: agerpres.ro


Stiri pe aceeasi tema

Zelenski se intalnește vineri cu Erdogan, in Turcia

23:10, 07.03.2024 - Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski va merge vineri intr-o vizita oficiala in Turcia si se va intalni cu omologul sau turc, Recep Tayyip Erdogan, a anuntat joi presedintia de la Ankara, informeaza Reuters, potrivit Agerpres. 

Spionajul Ucrainei acuza ca armata rusa cumpara terminale de internet Starlink din „țari arabe”

14:10, 13.02.2024 - Fortele rusesti cumpara terminale de internet prin satelit Starlink din „tarile arabe” pentru a le folosi pe campul de lupta, a declarat marti agentia de spionaj militar din Ucraina, potrivit Reuters.

Vinzarea de avioane F-16 catre Turcia, aprobata de Congresul american

10:40, 12.02.2024 - Vinzarea de avioane de lupta americane F-16 catre Turcia a fost aprobata de Congresul american, punind capat unor luni de negocieri intre Washington si Ankara. ”Decizia Congresului de a aproba achizitionarea de catre Turcia a 40 de avioane F-16 si 79 de kituri de modernizare este un mare pas inainte”,…

Congresul SUA a aprobat vanzarea de avioane F-16 Turciei lui Erdogan

14:10, 11.02.2024 - Vanzarea de avioane de lupta americane F-16 catre Turcia a fost aprobata de Congresul american, punand capat unor luni de negocieri intre Washington si Ankara, a anuntat duminica ambasadorul SUA in Turcia, informeaza Agerpres.

O miliție islamica pro-iraniana cere formarea unui front unit care sa expulzeze forțele americane din Irak

11:01, 11.02.2024 - Rezistenta Islamica din Irak a facut apel, vineri seara, la „fratii lor intru jihad sa se alature rezistentei”, sa ajute la expulzarea „ocupatiei in aceasta etapa istorica in Irak si in regiune", informeaza dpa, potrivit Agerpres.Intr-o declaratie vineri seara, Rezistenta Islamica din Irak a facut apel…

Apel pentru expulzarea americanilor din Irak

08:31, 11.02.2024 - O militie islamica pro-iraniana din Irak a facut apel la crearea unui front unit cu alte grupuri armate pentru a expulza fortele americane din tara, transmite DPA. Rezistenta Islamica din Irak a facut apel, intr-o declaratie, la „fratii lor intru jihad sa se alature rezistentei si sa participe efectiv…

Expulzarea americanilor din Irak

08:20, 11.02.2024 - O militie islamica pro-iraniana din Irak a facut apel la crearea unui front unit cu alte grupuri armate pentru a expulza fortele americane din tara, transmite DPA. Rezistenta Islamica din Irak a facut apel, intr-o declaratie, la „fratii lor intru jihad sa se alature rezistentei si sa participe efectiv…

Turcii au distrus 25 de obiective ale kurzilor din Siria și Irak

23:50, 13.01.2024 - Armata din Turcia a efectuat lovituri aeriene in nordul Siriei și in Irak, distrugand 25 de ținte ale militanților kurzi, a anunțat sambata Ministerul turc al Apararii prin intermediul unui comunicat citat de Reuters.


Ce parere ai despre aceasta stire?