Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

​CM Snooker: Mark Selby si John Higgins se vor lupta pentru castigarea titlului mondial

Publicat:

(favorit numarul unu) s-a calificat, sambata seara, in finala de Snooker, dupa ce a trecut cu 17-15 de (favorit patru). In ultimul act al competitiei de la Sheffield, Selby il va intalni pe (7): 17-8 cu (6).

Citeste articolul mai departe pe hotnews.ro…  

Sursa articol: hotnews.ro


Stiri pe aceeasi tema

CM Snooker: Adversarul lui Ronnie O'Sullivan din primul tur - Tabloul complet al meciurilor

13:15, 18.04.2024 - Joi a avut loc tragerea la sorți a partidelor contand pentru turul intai al Campionatului Mondial de Snooker. Ronnie O'Sullivan, unul dintre marii favoriți la caștigarea trofeului, va da in runda inaugurala de la Crucible peste Jackson Page (locul 43 mondial).

Celebrul Ronnie O'Sullivan lupta de sambata pentru recordul absolut de opt titluri mondiale la snooker

10:36, 17.04.2024 - Ronnie O'Sullivan, numarul unu in clasamentul mondial al snookerului, va incerca sa obțina un al optulea titlu record la noua ediție a Campionatului Mondial. Evenimentul are loc in mod tradițional la Teatrul Crucible din Sheffield. Competiția se desfașoar

Ronnie O'Sullivan lupta de sambata pentru recordul absolut de opt titluri mondiale la snooker

23:20, 16.04.2024 - Ronnie O'Sullivan, numarul unu in clasamentul mondial al snookerului, va incerca sa obțina un al optulea titlu record la noua ediție a Campionatului Mondial. Evenimentul are loc in mod tradițional la Teatrul Crucible din Sheffield. Competiția se desfașoara intre 20 aprilie și 6 mai, potrivit mediafax.

FCSB, mai aproape ca oricand de caștigarea titlului, dupa 2-0 cu Universitatea Craiova » Analizam etapa 3 la GSP Live

09:15, 08.04.2024 - Alexandru Barbu revine cu o noua ediție GSP Live, astazi, de la ora 11:00. Invitatul acestuia este jurnalistul GSP Sergiu Alexandru. Cei doi vor discuta despre victoria celor de la FCSB, scor 2-0, contra celor de la Universitatea Craiova, succes care ii aduce pe bucureșteni mai aproape de caștigarea…

Snooker: Judd Trump, campion la World Open 2024

15:11, 24.03.2024 - Judd Trump (favorit 2) și-a respectat din plin statutul de mare favorit și a caștigat clar finala World Open la snooker, englezul invingandu-l pe Ding Junhui (locul 9 mondial), favoritul gazdelor.

Snooker - World Open: John Higgins, de patru ori campion mondial, eliminat de locul 52 in lume

18:11, 19.03.2024 - John Higgins a parasit surprinzator World Open, multiplul campion al lumii fiind invins de Jackson Page (ocupantul locului 52 in clasamentul mondial), scor 5-3, in primul tur al turneului de snooker de la Yushan (China).

„Va fi un play-off cum merita Romania!” Adi Mutu anunta o lupta nebuna pentru castigarea Ligii 1: „De asta am venit aici!”

03:00, 18.02.2024 - Adi Mutu a transmis un mesaj razboinic si anunta o lupta nebuna pentru castigarea Ligii 1. „Briliantul” a avut prima reactie dupa ce CFR Cluj a castigat meciul cu FCU Craiova, scor 3-1, din etapa a 26-a a Ligii 1. CFR Cluj a avut nevoie de 13 minute pentru a deschide scorul in Banie. El […] The post…

Gigi Becali, avertizat de un apropiat in plina lupta pentru castigarea campionatului: „Rapid va lua trofee”

03:00, 16.02.2024 - Gigi Becali e avertizat de un apropiat in plina lupta pentru castigarea campionatului. Victor Becali, varul primar al lui Gigi Becali, apreciaza ce se intampla la Rapid. Dan Sucu a reusit 8 achizitii in aceasta iarna si astazi clubul giulestean a anuntat ca a rezolvat si transferul definitiv al lui…


Ce parere ai despre aceasta stire?