Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Clãtite umplute cu ciuperci

Publicat:

Ingrediente: 500 g ciuperci, 50 g ceapa, 50 ml untdelemn, 50 ml vin, o foaie dafin, 200 ml smantana, 50 g parmezan sau cașcaval ras, marar sau patrunjel, piper, sare. Mod de preparare: Ceapa taiata marunt se calește un minut in untdelemn, adaugind apoi ciupercile bine spalate și taiate felii, 1/2 ligurița de sare, un varf de cuțit cu piper, foaia de dafin și vinul. Se calesc acoperite pana cand scade apa ce o lasa și se inmoaie; daca este nevoie, se adauga cate puțina apa, pana cand se fierb…

Citeste articolul mai departe pe magazinsalajean.ro…  

Sursa articol: magazinsalajean.ro


Stiri pe aceeasi tema

Cea mai gustoasa zacusca. Ce trebuie sa faci cu legumele inainte de a le cali: trucul lui Radu Anton Roman

14:20, 22.03.2024 - Zacusca este un preparat extrem de indragit in bucataria romaneasca. El se pregatește toamna, de obicei, insa este la mare cautare și in perioadele de post de peste an.In cartea sa ”Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, Radu Anton Roman a explicat, pas cu pas, modul de preparare al zacuscai.Ingrediente…

Pilaf cu urzici. Rețeta de post plina de savoare și vitamine

16:15, 18.03.2024 - Este o rețeta simpla, ușoara și foarte rapid de preparat. Este ideala pentru atunci cand cand vii obosita de la birou și nu ai prea multe opțiuni pentru un pranz delicios. Este ideala și pentru zilele de post, pentru ca este plina de savoare și este sanatoasa. In plus, combinația de ingrediente este…

Piersici umplute cu nuci, rasfațul culinar de care nu te vei mai satura. Simplu de preparat, va impresiona orice gurmand

16:21, 08.03.2024 - Aceasta rețeta inedita combina dulceața suculenta a piersicilor cu textura crocanta a nucilor, rezultand intr-o explozie de arome bogate și gusturi delicioase. Descopera in continuare cum poți prepara acasa piersici umplute cu nuci și transforma aceasta gustare intr-o surpriza culinara rafinata și apreciata…

Salata Tabbouleh cu rodie

00:30, 23.02.2024 - Ingrediente 50 de gr. de cuscus 150 ml apa fierbinte 1 legatura de patrunjel proaspat 1 rodie 10 rosii cherry 1 ceapa rosie ulei de masline, sare, piper, suc de lamaie Optional: lipii libaneze Mod de preparare Se hidrateaza cuscus in 150 ml apa fierbinte, pentru 15 minute, intr-un bol acoperit. Intre…

Ciorba ruseasca ce pune capac mahmurelii. Cum se prepara celebra Solyanka: rețeta, pas cu pas

13:20, 21.02.2024 - Exista diverse teorii cu privire la originea numelui. La inceput, aceasta ciorba era denumita ”selyanka” și era tradusa sub denumirea de ”mancarea sateanului”. Mai tarziu, denumirea s-a schimbat in "solyanka", folosind cuvantul "sol" (sare) pentru a sublinia caracterul sarat al supei, potrivit Știri…

Ceaiul de ceapa cu foi de dafin combate tusea și elimina mucusul. Mod de preparare:

22:00, 28.01.2024 - Acest ceai combate tusea și elimina mucusul. Tot ce aveți nevoie pentru a-l prepara este ceapa și foi de dafin. Oferta de nerefuzat  la President Hotel & Resort**** din Baile Felix Oferta de nerefuzat: Hotel Baratsag Hajduszoboszlo START OFERTE:Destinatii pentru toate gusturile si bugetele in toate…

Ceaiul de ceapa, miracol pentru sanatate. De ce ar trebui sa bei zilnic o ceșcuța din licoarea care a uimit lumea medicala

12:30, 28.01.2024 - Cum prepari ceaiul de ceapa Ingrediente: - o ceapa mare- 500 ml de apa- miere (opțional) - lamaie (opțional)Mod de preparare ceai de ceapa:Incepe prin a spala și taia ceapa in felii mari, cu tot cu foi. Ulterior, pune apa la fiert și adauga feliile atunci cand incepe sa dea in clocot. Fierbe feliile…

Ficatei cu ceapa si usturoi

00:11, 19.01.2024 - Ingrediente 500 g ficat de pui 2 capațani de ceapa roșie 3 g usturoi 100 g unt sare, piper hartie de copt. Mod de preparare Se spala ficatul si se pune intr-un castron. Se adauga ceapa taiata felii și usturoiul pisat. Ficaței se condimenteaza cu sare și piper. Se topesc 100 de grame de unt care se toarna…


Ce parere ai despre aceasta stire?