Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciprian Ștefan, directorul CNM ASTRA, mesaj cu impact emoțional (ȘI NU NUMAI!): „E MOMENTUL SĂ FIM MAI PUTERNICI, SĂ FIM LUAȚI ÎN SEAMĂ”

Publicat:

Cu aceasta fraza, de fapt, și-a incheiat joi, 18 mai, pledoaria pentru importanța MUZEELOR in viața societații și, implicit, pentru drepturile muzeografilor și a tuturor ce TRUDESC (și ce Frumos a spus-o!) in muzee, domnul Ciprian Ștefan, directorul Complexului Național Muzeal ASTRA, in cadrul unei conferințe de presa. ...

Citeste articolul mai departe pe sibiunews.net…  

Sursa articol: sibiunews.net


Stiri pe aceeasi tema

Ciolacu da asigurari ca alianța PSD-PNL nu se va rupe: „Suntem mai puternici decat niciodata in momentul asta”

23:25, 24.04.2024 - Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri seara, la Romania TV, ca nu se pune problema ruperii coalitiei formate din PSD si PNL dupa decizia privind candidaturile separate la Primaria generala a Capitalei. El sustine ca membrii aliantei sunt „mai puternici decat niciodata in momentul asta”.

VIDEO Erwin Șimșensohn, laureat la Premiile Radio Romania Cultural pentru managementul Teatrului de Stat Constanța/ Mesaj catre politicieni: ”Avem nevoie de o sala de teatru”

07:30, 23.04.2024 - Erwin Șimșensohn, directorul Teatrului de Stat Constanța, este unul dintre laureații Galei Premiilor Radio Romania. Acesta a primit premiul pentru proiectul managerial de la Teatrul de Stat Constanța, care a revitalizat trupa și viața culturala a orașului, de la categoria Teatru. Directorul instituției…

DNA bubuie dosarul Electrocentralei Rovinari: directorul, trimis in judecata pentru corupție / Alți trei angajați luați in vizor

16:20, 17.04.2024 - Patru persoane acuzate de corupție in dosarul Electrocentrale Rovinari au fost trimise in judecata, informeaza MEDIAFAX. Unul dintre inculpați este chiar directorul sucursalei Rovinari a complexului energetic.

Gabriela Cristea, despre momentul cand fiica ei a fost abuzata emoțional de o educatoare: „Nu am vorbit niciodata despre asta”

13:55, 11.04.2024 - Gabriela Cristea a povestit in detaliu despre perioada in care Iris, fiica ei cea mica, a fost „abuzata emoțional” de educatoare. Prezentatoarea TV observase ca fata ei și a lui Tavi Clonda devenise introvertita și nu știau ce se intampla cu ea. Iata ce dezvaluiri a facut!

Patrocle a fost vazut pentru prima data la 17 zile de la dispariție: „Cel mai frumos mesaj cu cea mai frumoasa poza din lume”

14:10, 03.04.2024 - Un anunț facut in aceasta dimineața i-a bucurat pe cei care l-au cautat zi și noapte pe micuțul Patrocle fara incetare. Acesta a fost vazut intr-o zona a capitalei alaturi de alți doi caței care au avut grija de el pana in prezent. Deși a fost vazut, pentru un moment, micuțul nu a fost prins.

Imagini cu puternic impact emoțional » Copii de 15 ani se bat fara mila pe Patinoarul Olimpic din Brașov

12:05, 26.03.2024 - Haosul a facut legea pe Patinoarul Olimpic din Brașov. O bataie generala a avut loc, la finalul partidei din Campionatul Național de hochei sub 15 ani, intre jucatorii echipelor Corona Brașov și Carța (din județul Harghita). Imaginele video arata cum hocheiștii din Brașov au fost atacați de adversarii…

„Mi-am dat seama ca aici e sfarșitul!”. Nelu Vlad, despre momentul in care a aflat ca are hematom pe creier

17:10, 25.03.2024 - Nelu Vlad a vorbit despre momentul in care a aflat ca are hematom pe creier. Liderul formației Azur a trecut prin momente cumplite, insa acum se simte mai bine. Iata ce declarații a facut artistul despre boala cu care se confrunta!

Haos la parada lui Kansas City Chiefs, dupa ce doua persoane au inceput sa traga cu arma » 10 raniți! Atenție, imagini cu puternic impact emoțional

23:25, 14.02.2024 - Parada prin care Kansas City Chiefs sarbatorește triumful in finala Super Bowl LVIII a fost intrerupta de mai multe focuri de arma. Din primele informații, cel puțin 10 persoane au fost ranite.  Kansas City s-a colorat astazi in roșu, dar nu pentru Ziua Indragostiților. Zeci de mii de fani ai lui Mahomes…


Ce parere ai despre aceasta stire?