Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciorbă de fasole, reţetă de post

Publicat:

RETETA DE POST. De ce ai nevoie pentru ciorba de fasole

300 g fasole

2 cartofi

2 ceapa, tocata

1 morcov, taiat cubulețe

patrunjel tocat, dupa gust

ceapa verde tocata, dupa gust

praz tocat, dupa gust

150 g roșii cherry, taiate pe jumatate

1 ardei gras, feliat

200 ml suc de roșii

1 lingura pasta de tomate

500 ml borș de casa

sare

piper

Cum se prepara ciorba de fasole

Alegi fasolea, o speli și o pui in apa rece. O lași cateva ore la inmuiat sau peste noapte. Schimbi apa și o fierbi15…

Citeste articolul mai departe pe rtv.net…  

Sursa articol: rtv.net


Stiri pe aceeasi tema

Orez cu fructe de mare

00:05, 19.04.2024 - Ingrediente pentru doua portii: 200 g fructe de mare (congelate)125 g orez300 ml apa1 ceapa1/2 ardei gras roșu50 g unt2 caței de usturoiSare, piper, curryZeama de lamaie  Mod de preparare: Intr-o tigaie, punem jumatate din cantitatea de unt, adaugam orezul și il gatim 2-3 minute. Adaugam ceapa și ardeiul…

Care sunt astazi prețurile din Piața Centrala Turda?

11:25, 05.04.2024 - Am dat o raita prin Piața Centrala Turda pentru a vedea care sunt prețurile astazi la inceput de weekend. Cert este ca aveți de unde alege, e plin de legume și fructe dar și de „verdețuri” . Prețurile sunt ceva mai accesibile și se mai poate și negocia cu comercianții. Spre exemplu a scazut prețul la…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

18:30, 02.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Ciorba de urzici cu franjuri de oua, mai gustoasa și mai consistenta

20:55, 01.04.2024 - Este o rețeta mult mai gustoasa și mai consistenta, datorita adaosului de oua sub forma de franjuri. Acestea utilizeaza foarte des in rețetele de ciorba, atunci cand se renunța la fidea sau la orez. Ofera ciorbelor și savoare, dar și aspect apetisant. In plus, combinația de urzici cu oua este una foarte…

Sanatate și energie intr-un singur bol. Cum prepari cea mai buna ciorba de loboda dreasa cu iaurt: rețeta lui Radu Anton Roman

14:46, 01.04.2024 - Delicioasa si usor de preparat, ciorba de loboda este nelipsita primavara de pe mesele romanilor. Bogata in vitamine, mancarea se face cat ai clipi. Reteta gustosului preparat o regasim la regretatul gastronom Radu Anton Roman, in lucrarea „Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti”, scrie Click.ro .Ingrediente1…

Cum puteți sa va feriți de legumele pline de pesticide. Ministrul Agriculturii are soluția: sera proprie

21:05, 23.03.2024 - Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat sambata ca mananca bio, din solarul familiei. ”Da, mananc bio. Am un solar pentru familie unde producem bio, nu folosim pesticide. Ma bucur ca zona de lactate a avut o explozie pe partea de bio, folosesc produse bio si le cumpar”, a spus Florin Barbu…

Rețete quiche de primavara – cele mai bune rețete de tarte din legume

09:05, 15.03.2024 - Tarta facuta din legume și aluat, care este cunoscuta sub denumirea de quiche, este unul dintre cele mai indragite preparate culinare. Este ideal pentru consum in orice moment al zilei și poate fi realizat din orice tip de legume preferi. Mai jos iți recomandam cele mai gustoase rețete de quiche. Idei…

Mancare de mazare cu pui: o idee buna de pus in practica pentru masa de pranz. Sfaturi pentru un gust intens

23:21, 02.03.2024 - Acest fel de mancare este perfect pentru orice perioada in care nu ai prea mult timp pentru gatit, pentru ca se prepara destul de repede. Nu dureaza mai mult de 30-40 de minute pentru a pune toate ingredientele laolalta, iar rezultatul este un preparat delicios pe care intreaga familie il va indragi.Un…


Ce parere ai despre aceasta stire?