Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Cioloș, declarație de război pentru Iohannis

Publicat:

Acesta a explicat ca reforma constituționala pe care o dorește ar face ca Președintele sa nu mai aiba scuze invocand frica de suspendare și ca acesta trebuie sa fie responsabil pentru guvernarea pe care o gireaza, cu aluzie tot la situația lui și coabitarea sa cu Guvernele PSD: ”Vom crea mecanismele necesare dizolvarii Parlamentului. Acești oameni, care trebuie sa reprezinte esența democrației, nu se vor mai ascunde in spatele imunitații și a lipsei de proceduri. ca președintele a greșit și trebuie suspendat? Bine. Dar daca pierd referendumul, acești oameni vor…

Citeste articolul mai departe pe money.ro…  

Sursa articol: money.ro


Stiri pe aceeasi tema

Atacul Iranului a fost o „declarație de razboi”, afirma președintele israelian. „Noi cautam pacea” | VIDEO

21:15, 14.04.2024 - In cea mai recenta declaratie a sa, presedintele israelian Isaac Herzog a spus ca atacul Iranului cu rachete balistice, drone si rachete de croaziera este echivalent cu o „declaratie de razboi” si ca liderii mondiali nu ar trebui sa accepte o astfel de situatie.

Nicolae Ciuca, presedintele PNL: "Candidatura lui Iohannis la NATO trebuie privita ca un demers al Romaniei"

16:56, 02.04.2024 - Anunțul candidaturii președintelui Klaus Iohannis pentru funcția de Secretar General al NATO trebuie privit ca un demers al Romaniei, pe care toți trebuie sa-l susținem, spune Nicolae Ciuca, in ședința festiva a Parlamentului cu ocazia marcarii a 20 de an

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia susține ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

10:55, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 765. Rusia spune ca a gasit dovada legaturii dintre teroriștii care au ucis peste 140 de oameni la Moscova și "naționaliștii ucraineni"

08:46, 29.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 765. Presedintele ucrainean Volodimir Zelenski a pledat pe langa presedintele Camerei Reprezentantilor, Mike Johnson, in favoarea unei "adoptari rapide" a unui ajutor militar "vital" pentru tara sa.

Razboi in Ucraina, ziua 763. Zelenski se intalnește la Kiev cu președintele Parlamentului estonian

00:11, 27.03.2024 - Razboi in Ucraina, ziua 763. Ucraina a scufundat sau a dezactivat o treime din navele de razboi ale Rusiei. Declarația aparține purtatorului de cuvant al Marinei ucrainene. Atacurile vor continua, a precizat reprezentantul Marinei.

Romania va instrui 50 de militari ucraineni

14:35, 18.03.2024 - Klaus Iohannis a informat conducerea Parlamentului, ca Ministerul Apararii va instrui aproximativ 50 de militari ucraineni. Aceștia vor fi pregatiți sa foloseasca o serie de echipamente militare donate de Finlanda pentru forțele Kievului. Citește și: Copii cu dizabilitați, inchiși in apartamente de…

Vladimir Putin, discurs dupa doi ani de razboi in Ucraina. „Occidentul vrea sa faca in Rusia tot ce au facut in alte parți ale lumii”

11:35, 29.02.2024 - Președintele rus, Vladimir Putin, a ținut un discurs in fața Camerelor reunite ale Parlamentului de la Moscova, marcand doi ani de razboi de agresiune și anexare teritoriala purtat de trupele Moscovei in Ucraina.

Kelemen Hunor, despre pregatirea oamenilor pentru razboi „O greșeala de comunicare. Poate era bine sa vorbeasca Iohannis”

15:35, 06.02.2024 - Președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat marți, la Digi24, referitor la stagiul militar voluntar, ca șeful Statului Major a avut dreptate cand a spus ca Romania trebuie sa se pregateasca pentru orice, insa ca nu trebuie sa se creeze panica, pentru ca nu exista un pericol. De asemenea, a mai adaugat…


Ce parere ai despre aceasta stire?