Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Ciclonul polar Olaf ajunge duminică în România. Zonele unde va ninge

Publicat:

Meteorologii anunța o usoara incalzire a vremii, dar numai pentru o zi. Apoi, la finalul saptamanii se vor inmulti precipitatiile, iar ciclonul Olaf, care vine din zona Italiei, va trece duminca pe la periferia Romaniei.

Citeste articolul mai departe pe digi24.ro…  

Sursa articol: digi24.ro


Stiri pe aceeasi tema

Șefa ANM a anunțat unde va ninge in Romania: zonele afectate de zapada

19:56, 16.04.2024 - Șefa ANM a anunțat unde va ninge in Romania: zonele afectate de zapadaDirectorul Administrației Naționale de Meteorologie, Elena Mateescu, a anunțat unde se schimba radical vremea in perioada urmatorare in Romania.

Un nou val de caldura lovește Romania! Care sunt zonele cele mai afectate de ciclonul Kathleen

10:10, 06.04.2024 - Luna aprilie pare a fi una a recordurilor de temperatura, deși, in mod normal, ar fi trebuit sa fie ceva mai rece. ANM anunța ca vine un nou val de caldura lovește Romania, iar meteorologii europeni precizeaza care sunt zonele cele mai afectate de ciclonul Kathleen, in urmatoarele zile. In aprilie meteorologii…

Ninsori abundente, in Romania. A fost emisa avertizare de viscol. Zonele in care este iarna adevarata

11:50, 21.03.2024 - Meteorologii de la Administrația Naționala de Meteorologie au emis un cod galben de viscol pentru mai multe zone din țara. In acest moment ninge abundent in centrul Romaniei și la Iași. Avertizare ANM de viscol și ninsori Meteorologii au emis in aceasta dimineața o atenționare de cod galben de viscol…

Anunț ANM de ultima ora! Avertizare de ninsori și viscol in Romania. Lista zonelor afectate de ciclonul polar

10:50, 19.03.2024 - Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a facut un anunț important de ultima ora! Specialiștii au emis o avertizare de ninsori și viscol in Romania. Iata lista zonelor afectate de ciclonul polar!

Furtuna cu grindina la Arad, la munte continua sa ninga. Zonele afectate de „episodul de iarna autentica”

10:30, 07.03.2024 - Ciclonul mediteranean care a lovit Romania a adus ploi, ninsori si temperaturi scazute. Vremea s-a racit brusc azi-noapte, iar astazi va fi frig in aproape toata tara. In vestul tarii, ploile puternice au inundat 15 gospodarii din judetul Timis. Meteorologii anunța insa ca episodul de iarna nu dureaza…

Ciclonul polar care ajunge in Romania. Cat se va raci vremea: a facut prapad deja in alte țari din Europa

09:00, 05.03.2024 - Conform datelor din teren, vremea extrema a provocat avalanșe, furtuni, vanturi puternice și alunecari de teren in Italia și Franța, ca urmare a apariției unui ciclon polar. Meteorologii spun ca fenomenul va ajunge și in Romania, asta insemnand o schimbsre radicala a vremii.

Sfarșit de iarna cu vreme neobișnuita in Romania. Unde se anunța deosebit de cald, in ce zona ninge

07:40, 26.02.2024 - Sfarșitul iernii vine cu vreme atipica in Romania. Meteorologii anunța temperaturi deosebit de ridicate pentru ultimele zile ale lunii februarie, dar și precipitații, mai ales in partea de vest, sud-vest, centru și nord a țarii. La munte sunt așteptate ninsori.

Furtuna Isha face ravagii in Romania. Zonele in care ninge viscolit, cum va fi vremea in Capitala

08:35, 27.01.2024 - Ninsorile se intorc in forța. Meteorologii anunța vreme de iarna in jumatate de țara, dupa ce furtuna Isha care a lovit nordul Europei a ajuns și in Romania. In Maramures, Transilvania, Moldova si Dobrogea vor predomina ninsorile, in timp ce in celelalte regiuni vor fi precipitatii mixte.


Ce parere ai despre aceasta stire?