Sprijinim refugiatii din Ucraina. Doneaza si tu pentru Crucea Rosie Romana in sprijinul lor. Orice suma conteaza.

Chelnerii dintr-o cafenea din Tokyo vor fi înlocuiţi cu roboţi

Publicat:

O cafenea din capitala japoneza Tokyo risca sa nu faca fața fluxului de clienți. Asta deoarece oaspetii localului vor fi deserviți de roboți. Este vorba de un experiment care va dura 17 zile, in perioada .

Citeste articolul mai departe pe publika.md…  

Sursa articol: publika.md


Stiri pe aceeasi tema

Mulți romani vor fi inlocuiți de roboți in viitorul apropiat, avertizeaza Ministrul Economiei

19:50, 16.03.2024 - Mulți romani vor fi inlocuiți de roboți in viitorul apropiat, avertizeaza Ministrul Economiei Ministrul Economiei, Radu Oprea, a declarat, vineri, ca unii angajați vor fi inlocuiți de roboți și trebuie sa se pregateasca pentru a iși gasi alte job-uri. Romanii ale caror atribuții la serviciu sunt repetitive…

Ministrul Economiei spune ca unii angajați vor fi inlocuiți de roboți: „Trebuie sa fie pregatiți pentru a avea alte joburi”

20:30, 15.03.2024 - Romanii ale caror atribuții la serviciu sunt repetitive și pot fi inlocuite de roboți trebuie sa se pregateasca pentru alte locuri de munca, a afirmat vineri seara ministrul Economiei, Radu Oprea, la Digi24, la emisiunea LIVE cu Rotaru și Kiss.

Felix Duchampt a castigat concursul din localitatea venezueleana La Guaira

20:15, 19.02.2024 - Sportivul roman de origine franceza Felix Duchampt a castigat concursul international de triatlon Americas Triathlon Cup La Guaira, desfasurat in weekend, in Venezuela, potrivit Agerpres. Duchampt, care a reprezentat Romania la JO de la Tokyo, in 2021, a fost cronometrat cu timpul cumulat de 1 h…

Doliu in muzica! A murit unul dintre cei mai mari și premiați dirijori din lume / FOTO

15:45, 09.02.2024 - Este doliu in lumea muzicii internaționale! Seiji Ozawa, celebrul dirijor japoneza, care a condus unele cele mai renumite orchestre din lume, a murit in resedinta sa din Tokyo. Acesta avea varsta de 88 de ani, iar anunțul a fost facut vineri, 9 februarie 2024. Iata cine a fost Seiji Ozawa!

Un avion care a decolat din Japonia s-a intors din drum dupa ce un pasager beat a muscat de mana o insotitoare de bord

13:36, 18.01.2024 - Calatorul, despre care presa spune ca ar fi un american in varsta de 55 de ani, a muscat de mana un membru al echipajului, pe care l-a ranit usor, in timp ce era ”complet beat”, a declarat pentru AFP un purtator de cuvant al companiei, relateaza News.ro.All Nippon Airways (ANA) ucaginda sarhos yolcu,…

Bilanțul deceselor dupa cutremurul din Japonia a crescut la 92. Tokyo accepta doar ajutorul SUA

10:00, 05.01.2024 - Statele Unite au declarat vineri ca pregatesc sprijin logistic militar si ajutor pentru regiunile din Japonia devastate de cutremurul care a ucis 92 de persoane. Comunitati izolate au fost devastate iar aproximativ 33.000 de persoane și-au parasit locuintele, relateaza Reuters.

Avionul de pasageri care s-a ciocnit cu alta aeronava pe aeroportul din Tokyo primise permisiunea de aterizare

09:45, 03.01.2024 - Oficialii japonezi au confirmat ca avionul de pasageri care s-a ciocnit ieri cu o aeronava a Garzii de Coasta pe aeroportul Haneda din Tokyo avea permisiune de aterizare de la controlorii de trafic aerian. Intr-o inregistrare din turnul de control de la Haneda, aparent realizata in momentele dinaintea…

Un avion de linie, in flacari pe aeroportul Haneda din Tokyo. Pasagerii si echipajul au fost evacuati

12:15, 02.01.2024 - Un avion al companiei Japan Airlines cu pasageri la bord a luat foc marti pe o pista a Aeroportului International Haneda din Tokyo, aparent dupa o coliziune cu o aeronava a Garzii de Coasta, conform postului public japonez de televiziune NHK, citat de Reuters si AFP.


Ce parere ai despre aceasta stire?